Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

NEWS ALERT. Bogdan Vintilă nu va mai fi antrenorul FCSB-ului! Principalul favorit să-i ia locul

Cosmin Cioboata

Actualizat 07/07/2020 la 18:58 GMT+3

Bogdan Vintilă nu va mai continua pe banca FCSB-ului, iar conducerea "roș-albaștrilor" se află deja în negocieri pentru aducerea unui înlocuitor.

Bogdan Vintilă nu va mai fi antrenorul FCSB-ului

Credit imagine: Eurosport

Toni Petrea, secundul lui Laurențiu Reghecampf de la Al Wasl, formația din Emiratele Arabe Unite, este principalul favorit să fie numit pe banca FCSB-ului:
"Poate vine Toni (n.r. Toni Petrea – secundul lui Reghecampf de la Al Wasl). Principal, secund, nu știu încă, dar el cred că vine. Poate vine și din sezonul ăsta, ce mai e de jucat, dar trebuie să își rezolve lucrurile acolo. I-am spus lui Vintilă că voi face schimbări la staff. Asta să fie clar pentru el. Îi voi propune să rămână antrenor secund sau să îmi preia echipa a doua. El decide dacă vrea să rămână cu noi la club. Eu nu îl dau afară de la FCSB.", a confirmat conducerea FCSB-ului, pentru ProSport.

Bogdan Vintilă nu va mai fi antrenor la FCSB

Venit la FCSB când formația era pe locul 11 în campionat, Vintilă a fost o alegere surprinzătoare. Până la un punct, pentru că șefii "roș-albaștrilor" au ales în ultima perioadă doar antrenori fără experiență. Rezultatul a fost mult sub așteptări, chiar dacă în primă fază FCSB a avut rezultate bune cu Vintilă. Elanul de la început al fotbaliștilor s-a pierdut total, Man&Co înțelegând că antrenorul nu impune autoritate în vestiar.
În play-off, situația vicecampioanei este teribilă, mulți fiind de părere că FCSB practică în acest moment cel mai slab fotbal. În ultimele 5 partide din Liga 1, "roș-albaștrii" nu au bătut pe nimeni, pierzând de 3 ori.
Dacă în campionat lucrurile sunt compromise, FCSB nu vrea să rateze și singurul obiectiv rămas în acest sezon - cucerirea Cupei României. "Roș-albaștrii" sunt ca și calificați în finala competiției, după 3-0 în tur cu Dinamo, dar, dacă vor evolua precum în partidele de campionat, șansele în ultimul act al Cupei nu sunt neapărat unele foarte mari.
31 de partide a bifat Bogdan Vintilă pe banca FCSB-ului. El s-a impus în doar 17 partide, echipa bifând 7 egaluri și 7 înfrângeri sub comanda sa.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo