Toni Petrea, secundul lui Laurențiu Reghecampf de la Al Wasl, formația din Emiratele Arabe Unite, este principalul favorit să fie numit pe banca FCSB-ului:
"Poate vine Toni (n.r. Toni Petrea – secundul lui Reghecampf de la Al Wasl). Principal, secund, nu știu încă, dar el cred că vine. Poate vine și din sezonul ăsta, ce mai e de jucat, dar trebuie să își rezolve lucrurile acolo. I-am spus lui Vintilă că voi face schimbări la staff. Asta să fie clar pentru el. Îi voi propune să rămână antrenor secund sau să îmi preia echipa a doua. El decide dacă vrea să rămână cu noi la club. Eu nu îl dau afară de la FCSB.", a confirmat conducerea FCSB-ului, pentru ProSport.

Bogdan Vintilă nu va mai fi antrenor la FCSB

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Venit la FCSB când formația era pe locul 11 în campionat, Vintilă a fost o alegere surprinzătoare. Până la un punct, pentru că șefii "roș-albaștrilor" au ales în ultima perioadă doar antrenori fără experiență. Rezultatul a fost mult sub așteptări, chiar dacă în primă fază FCSB a avut rezultate bune cu Vintilă. Elanul de la început al fotbaliștilor s-a pierdut total, Man&Co înțelegând că antrenorul nu impune autoritate în vestiar.
În play-off, situația vicecampioanei este teribilă, mulți fiind de părere că FCSB practică în acest moment cel mai slab fotbal. În ultimele 5 partide din Liga 1, "roș-albaștrii" nu au bătut pe nimeni, pierzând de 3 ori.
Dacă în campionat lucrurile sunt compromise, FCSB nu vrea să rateze și singurul obiectiv rămas în acest sezon - cucerirea Cupei României. "Roș-albaștrii" sunt ca și calificați în finala competiției, după 3-0 în tur cu Dinamo, dar, dacă vor evolua precum în partidele de campionat, șansele în ultimul act al Cupei nu sunt neapărat unele foarte mari.
31 de partide a bifat Bogdan Vintilă pe banca FCSB-ului. El s-a impus în doar 17 partide, echipa bifând 7 egaluri și 7 înfrângeri sub comanda sa.
https://i.eurosport.com/2020/07/07/2846191.jpg
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11