FCSB a fost amendată cu 30.000 de lei de către Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal, pentru probleme în organizarea derby-ului cu Dinamo, câștigat 3-2. Mai exact, Comisia de Disciplină a penalizat clubul ”roș-albastru” în baza capitolului opt, punctul 15 al protocolului de reluare a competițiilor: ”Permiterea accesului în zona vestiarelor a unor persoane care nu se afla pe lista stabilită de clubul organizator sau care nu dețin documente de acces”.
La pachet cu amenda, Comisia de Disciplină a luat hotărârea de a-l amenda și suspenda pe preparatorul fizic, Thomas Neubert. Acesta din urmă, revenit lângă echipă chiar la meciul cu Dinamo, după perioada în care a fost bolnav de COVID-19, a fost suspendat două meciuri și amendat cu 4.500 de lei.

FCSB, bună de plată după derby-ul câștigat cu Dinamo

Romanian Liga I
EXCLUSIV - Petrescu, ca și demis de la CFR! Boloni și-a dat acordul de principiu să vină în Gruia
ACUM 4 ORE
”FC FCSB vs. FC Dinamo 1948 – incidente – În baza Protocolului de reluare a competițiilor 2020/2021, Capitolul VIII, pct. 15, se sancționează clubul FC FCSB cu o penalitate sportivă de 30.000 lei; În baza art. 65.a din RD se sancționează dl. Thomas Neubert, preparator fizic FC FCSB, cu suspendare pentru două jocuri și o penalitate sportivă de 4.500 lei”, se arată în comunicatul remis de LPF.
În urma acestei decizii, Thomas Neubert nu va putea sta pe banca tehnică la meciurile cu Academica Clinceni și Hermannstadt.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, întrebat dacă se teme că va fi dat afară de la CFR. Anunțul tehnicianului
ACUM 5 ORE
Romanian Liga I
Lovitură de teatru: CFR vrea să scape cu orice preț de Dan Petrescu. Ce s-a întâmplat
ACUM 5 ORE