Mai întâi CFR prin Vinicius și apoi FCSB prin Iulian Cristea puteau deschide scorul în prelungiri. După meciul de duminică, CFR Cluj a rămas pe primul loc în Liga 1, în timp ce FCSB a urcat pe poziția a noua, cu un punct peste rivala Dinamo.

Becali: "Nu sunt dezamăgit de scor."

Gigi Becali nu este nemulțumit din cauza scorului alb din meciul cu CFR. Florin Tănase este motivul pentru care patronul FCSB-ului nu s-a putut bucura la final:
Fotbal
"Asta e singura variantă!" Răzvan Burleanu, anunț de ultimă oră despre numirea noului selecționer
14/12/2021 LA 15:45
"Nu sunt dezamăgit de rezultat pentru că așa s-a jucat. Am avut o bară, dar n-am avut ocazii multe de poartă. E bine că am rezolvat problema în apărare. Nici în atac nu-mi fac probleme, că revin Man și Moruțan. N-o să stăm 100 de ani după Tănase să așteptăm să învețe și el fotbal. Nu știu ce se întâmplă cu el, parcă e aerian, parcă nu e pe teren, parcă e pe altă planetă.", a spus patronul FCSB-ului la finalul meciului.
https://i.eurosport.com/2019/10/04/2689806.jpg
De cealaltă parte, antrenorul secund al lui CFR Cluj a considerat că echipa sa merita cele trei puncte:
"Nu ai cum să fii mulțumit! Meritam toate cele 3 puncte, în opinia mea. Am pierdut două puncte importante astăzi. Au fost două reprize în care am avut ocazii să înscriem. Orice jucător de la CFR are valoare și merită să joace aici", a spus Alin Minteuan.
Dan Petrescu a fost eliminat la meciul cu Astra după ce i-a adresat injurii arbitrului. Antrenorul campioanei en-titre mai are de așteptat două etape până la revenirea pe banca tehnică.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Dan Petrescu nu ar zice "nu" naționalei de fotbal a României: "Clauza mea de reziliere nu e mare!"
18/11/2021 LA 15:43
Romanian Liga I
Dan Petrescu, prima reacție după Rapid – CFR Cluj 2-0: "Sunt foarte surprins, o să am o discuție!"
17/10/2021 LA 20:01