Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB - CFR Cluj 0-0 | Scor alb în derby-ul etapei

Cosmin Cioboata

Actualizat 07/10/2019 la 11:20 GMT+3

FCSB și CFR Cluj au remizat (0-0) în derby-ul etapei a 10-a. Ocaziile de poartă au lipsit în marea parte a jocului, dar tabela putea fi dezghețată în finalul partidei de pe Arena Națională.

FCSB - CFR Cluj 0-0 (Liga 1)

Credit imagine: Eurosport

Mai întâi CFR prin Vinicius și apoi FCSB prin Iulian Cristea puteau deschide scorul în prelungiri. După meciul de duminică, CFR Cluj a rămas pe primul loc în Liga 1, în timp ce FCSB a urcat pe poziția a noua, cu un punct peste rivala Dinamo.

Becali: "Nu sunt dezamăgit de scor."

Gigi Becali nu este nemulțumit din cauza scorului alb din meciul cu CFR. Florin Tănase este motivul pentru care patronul FCSB-ului nu s-a putut bucura la final:
"Nu sunt dezamăgit de rezultat pentru că așa s-a jucat. Am avut o bară, dar n-am avut ocazii multe de poartă. E bine că am rezolvat problema în apărare. Nici în atac nu-mi fac probleme, că revin Man și Moruțan. N-o să stăm 100 de ani după Tănase să așteptăm să învețe și el fotbal. Nu știu ce se întâmplă cu el, parcă e aerian, parcă nu e pe teren, parcă e pe altă planetă.", a spus patronul FCSB-ului la finalul meciului.
FCSB - CFR Cluj 0-0 (Liga 1)
De cealaltă parte, antrenorul secund al lui CFR Cluj a considerat că echipa sa merita cele trei puncte:
"Nu ai cum să fii mulțumit! Meritam toate cele 3 puncte, în opinia mea. Am pierdut două puncte importante astăzi. Au fost două reprize în care am avut ocazii să înscriem. Orice jucător de la CFR are valoare și merită să joace aici", a spus Alin Minteuan.
Dan Petrescu a fost eliminat la meciul cu Astra după ce i-a adresat injurii arbitrului. Antrenorul campioanei en-titre mai are de așteptat două etape până la revenirea pe banca tehnică.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo