FCSB și CFR Cluj și-au împărțit punctele în derby-ul de la Giurgiu, scor 1-1, în runda cu numărul 5 din playoff-ul Ligii 1. Formația din Gruia a restabilit egalitatea în minutul 90+3 și rămâne pe primul loc în campionat, la finalul turului din playoff.
Florin Tănase a deschis scorul în minutul 19, din penalty. Andrei Burcă l-a faultat în careu pe căpitanul "roș-albaștrilor", iar arbitrul Radu Petrescu n-a stat pe gânduri și a arătat punctul cu var. Tănase l-a învins pe Arlauskis cu un șut în partea dreaptă.
Burcă și-a spălat greșeala la ultima fază a partidei. Fundașul CFR-ului l-a învins pe Andrei Vlad cu o lovitură de cap, după o centrare ideală expediată de Deac. Mingea a lovit pământul în fața porții și a luat o traiectorie ciudată, care l-a derutat pe goalkeeper-ul FCSB-ului.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40

Reacția lui Edi Iordănescu, după FCSB - CFR Cluj 1-1: "E foarte greu să ducem o astfel de luptă!"

Edi Iordănescu a spus că se aștepta la un meci "foarte greu" împotriva FCSB-ului:
"Ne așteptam la un joc foarte greu și uitați-vă la toate meciurile din play-off. Vorbim de Europa, de campionate foarte puternice, unde echipele joacă din 3 în 3 zile, sunt echipe mari, construite pentru asta, dar vorbim și de alte condiții.
E foarte greu la noi să ducem o astfel de luptă, cu meciuri atât de intenese, cu atât de mare importanță. Nu vorbim că jucăm din 3 în 3 zile, ci de meciuri cu cele mai bune echipe ale competiției. De exemplu, vedeți că Craiova a bătut CFR, a bătut FCSB și a pierdut la Clinceni. E greu să ții intensitatea și ritmul ridicate. Ca și joc, e vorba de moment. Poți să valorifici, sau o pățești.
Am început cu o ocazie imensă. O să revăd și eu jocul, cu Sigurjonsson, nu știu dacă a ales procedeul corect, dar astfel de jocuri, cu titlul pe masă, trebuie să le valorifici. După care primim gol pe greșeli de interpretare, greșeli pe care le vom analiza. Nu avem voie să ajungem să interpretăm așa la o minge de 60-70 de metri și să ne trezim cu un penalty în disperare de cauză", a spus Edi Iordănescu, după partida de la Giurgiu.

FCSB - CFR Cluj 1-1. Ce l-a deranjat pe Edi Iordănescu în derby-ul de la Giurgiu

Edi Iordănescu a dezvăluit că l-au deranjat "fragmentările continue" din timpul partidei:
"M-a deranjat în prima repriză un amănunt, fragmentările continue. Ceea ce s-a întâmplat și în repriza a doua. Fotbalul înseamnă dinamică. Nu știu dacă s-au jucat efectiv 25 de minute în prima repriză și la fel în a doua. Nu e normal.
Până la urmă Dumnezeu ne-a răsplătit, că nu meritam să pierdem și în același timp, toate lucrurile astea s-au întors împotriva adversarului nostru, care are valoare și pe care îl respect. Am egalat pentru că nu am renunțat și pentru că Dumnezeu ne-a făcut dreptate", a mai spus antrenorul lui CFR Cluj.
Liga 1. Clasamentul din playoff, la finalul turului:
  • 1. CFR Cluj 42p
  • 2. FCSB 40p
  • 3. Universitatea Craiova 37p
  • 4. Sepsi 30p
  • 5. FC Botoșani 28p
  • 6. Academica Clinceni 25p
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11