Debutul partidei dintre cele două contracandidate nu a fost neapărat cel mai spectaculos din lume. Cu toate acestea, bucureștenii sunt cei care au controlat fără probleme prima parte a partidei și au reșit chiar și câteva acțiuni periculoase, care au fost însă anihilate fără probleme de Arlauskis.
Totuși, cel proaspăt revenit în poarta CFR-ului avea să fie eroul negativ al serii. Arlauskis a ieșit din poartă pentru a-l bloca pe Octavian Popescu cu patru minute înainte de finalul primei reprize, însă goalkeeperul a ratat complet mingea și i-a făcut un adevărat ”bodycheck” adversarului. Drept urmare, Kovacs nu a avut de ales și a arătat cartonașul roșu.

FCSB - CFR 3-0. O partidă dominată de gazde

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
În mod firesc, dominarea FCSB-ului doar s-a intensificat după pauză. La doar trei minute de la reluarea jocului, Chipciu cedează unui pressing sufocant al gazdelor și pierde mingea chiar în propriul careu, oferind astfel pe tavă mingea lui Darius Olaru, cel care a deschis scorul.
Nici măcar faptul că erau conduși nu i-a determinat pe ardeleni să apese pedala de accelerație iar doar 15 minute mai târziu, Camora a fost și el deposedat mult prea ușor aproape de propriul careu pentru ca apoi Burcă și Viniciu să nu reușească să respingă mingea, care a ajuns în cele din urmă la Florin Tănase, cel care a dublat avantajul FCSB-ului.
Condusă cu două goluri și cu un om în minus, CFR Cluj nu a reușit să revină în joc iar FCSB a mai marcat odată printr-un șut imparabil al lui Olimpiu Moruțan. Clujenii se află în acest moment la trei puncte distanță de liderul FCSB.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11