Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB-CFR Cluj | Edi Iordănescu a prefațat derby-ul: "Suntem conștienți că ei au dominat competiția"

Nicu Savin

Publicat 01/05/2021 la 20:14 GMT+3

FCSB-CFR Cluj este derby-ul etapei a 5-a din play-off-ul Ligii 1. Partida ar putea fi decisivă în lupta pentru titlu, iar Edi Iordănescu a afirmat la conferința de presă că echipa sa are nevoie de un meci perfect pentru a câștiga.

Edi Iordănescu

Credit imagine: Eurosport

Victoriile Craiovei cu CFR Cluj și FCSB au echilibrat serios clasamentul în Liga 1. CFR e lider, dar are un avantaj de numai 2 puncte față de FCSB și 4 față de Craiova, astfel că orice se poate întâmpla pe acest final de sezon.
Fotoliul de lider le permite însă ardelenilor să abordeze cu un moral ridicat derby-ul cu FCSB, mai ales că gruparea bucureșteană vine după 2 eșecuri consecutive.
Edi Iordănescu a prefațat partida de luni și a menționat că ultimele rezultate ale "roș-albaștrilor" nu sunt relevante, atenționându-și jucătorii că trebuie să facă un meci perfect pentru a se impune.
"Și noi am pierdut contra Craiovei, a fost și o frustrare mare pentru că am considerat că nu meritam să pierdem. Dar am avut o reacție bună la meciul cu Botoșani. Suntem conștienți că FCSB a dominat competiția și, chiar dacă în ultimele meciuri nu au fost rezultate pozitive pentru FCSB, e o echipă foarte valoroasă. Are jucători care în orice moment pot pune probleme.
Va fi un derby între două echipe valoroase. Trebuie să facem un joc aproape perfect pentru a avea un rezultat pozitiv. Indiferent de rezultat, lupta pentru titlu merge înainte. Va fi o luptă în trei. Suntem multe puncte puse în joc. Lupta merge înainte pentru ambele echipe.", a declarat Iordănescu, citat de gsp.ro.

Edi Iordănescu a vorbit despre memoriul depus de CFR contra lui Hațegan

CFR Cluj , cerând ca arbitrul arădean să nu mai fie delegat la meciurile campioanei României din ultimele 3 sezoane.
Antrenorul clujenilor a vorbit și despre acest subiect, insistând că lumea a interpretat greșit decizia clubului: "Există în club un departament care se ocupă de monitorizarea arbitrajului. E nevoie. Am solicitat de multe ori păreri pentru că fiecare arbitru are profilul lui: unii dau cartonașe mai ușor, unii dau penalty-uri mai ușor. Contează în pregătirea meciului.
Lumea a interpretat greșit reacția clubului. Nu a fost pentru jocul respectiv, ci pentru că au fost lucruri care s-au adunat în timp. Clubul a făcut niște solicitări, a luat o poziție"
Programul Premier League 1-2 mai
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo