Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB - CFR Cluj. Omrani s-a accidentat la antrenament! Campioana en-titre, fără atacant la derby

Cosmin Cioboata

Publicat 18/03/2021 la 10:45 GMT+2

CFR Cluj a primit o veste extrem de proastă înaintea derby-ului cu FCSB, din etapa cu numărul 28 din Liga 1, programat vineri (ora 20:30). Billel Omrani s-a accidentat la ultimul antrenament al campioanei en-titre, iar Edi Iordănescu nu va avea niciun atacant disponibil pentru meciul de la București.

Edi Iordănescu

Credit imagine: Eurosport

FCSB și CFR Cluj vor disputa mâine seară (ora 20:30) un meci extrem de important în contextul ocupării poziției de lider la finalul sezonului regulat.
Cele două rivale se vor întâlni în runda a 28-a din Liga 1, iar formația ardeleană a primit o veste proastă cu o zi înaintea derby-ului.
Potrivit Digisport, Billel Omrani s-a accidentat la ultimul antrenament al CFR-ului și va rata meciul cu FCSB. Astfel, Edi Iordănescu nu va avea la dispoziție niciun atacant pentru duelul de la București.
La rândul lor, Rondon, Debeljuh și Costache, ceilalți atacanți din lotul CFR-ului, sunt indisponibili după ce au fost infectați cu COVID-19 la finalul săptămânii trecute.
Omrani, ofertă de 16 milioane de euro din La Liga

FCSB - CFR Cluj. Omrani s-a accidentat la antrenament! Campioana en-titre, fără atacant la derby

Iordănescu își punea toate speranțele în Omrani, aflat într-o formă promițătoare. Atacantul francez a reușit un gol și un assist în ultimul meci, câștigat categoric de CFR Cluj în fața lui Poli Iași, scor 4-0.
Cu 3 etape rămase până la finalul sezonului regulat, FCSB se află pe primul loc în Liga 1, la egalitate de puncte (60) cu CFR Cluj. În tur, campioana en-titre s-a impus cu 2-0 în Gruia, grație golurilor înscrise de Deac și Costache.
După derby-ul de mâine seară, FCSB le va înfrunta în ultimele două etape pe Universitatea Craiova (acasă) și Sepsi (deplasare). De cealaltă parte, CFR va mai juca împotriva lui Dinamo (acasă) și Universitatea Craiova (deplasare).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo