Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB - CFR Cluj. Toni Petrea: "Pentru noi, playoff-ul începe de mâine!". Ce a spus despre adversari

Cosmin Cioboata

Actualizat 18/03/2021 la 16:28 GMT+2

FCSB și CFR Cluj se vor întâlni mâine seară (ora 20:30), în etapa a 28-a din Liga 1.

Toni Petrea

Credit imagine: Eurosport

FCSB va juca în ultimele 3 etape ale sezonului regulat din Liga 1 cu CFR Cluj, Universitatea Craiova și Sepsi, cele 3 echipe care îi urmează pe "roș-albaștri" în clasament.
Din acest motiv, Toni Petrea a spus că "pentru FCSB, playoff-ul începe de mâine", de la meciul cu CFR Cluj. Formația "roș-albastră" va primi vizita campioanei en-titre mâine seară (ora 20:30).

FCSB - CFR Cluj. Toni Petrea, pregătit pentru derby-ul cu campioana en-titre: "Pentru noi, playoff-ul începe de mâine!"

Petrea a lăudat trupa lui Edi Iordănescu, pe care a caracterizat-o drept "experimentată, agresivă și aflată într-o formă bună".
Antrenorul FCSB-ului este de părere că problemele de lot ale CFR-ului vor fi acoperite bine de omologul său, Edi Iordănescu:
"Cred că toate meciurile sunt importante, nu doar cele cu o singură echipă. Pot să spun că pentru noi începe playoff-ul de mâine, pentru că vom juca împotriva următoarele 3 echipe din clasament. Ne-am pregătit foarte bine pentru acest joc, venim dupa o perioadă bună, suntem încrezători și cred că asta va fi un plus pentru noi.
Sper să nu fie un complex față de CFR, este istorie ce a fost în trecut. Trebuie să ne impunem jocul. Știm că întâlnim o echipă agresivă, aflată într-o formă bună, dar asta ar trebui să fie ceva mobilizator. Consider că CFR dispune de un lot numeros și absența unuia sau altuia nu va fi așa o problemă. Au o echipă experimentată, bună, care mereu s-a exprimat bine", a spus Toni Petrea, la conferința de presă.

FCSB - CFR Cluj. Toni Petrea, mesaj pentru Florinel Coman: "Trebuie să demonstreze că este valoros la fiecare meci!"

Toni Petrea a vorbit și despre Florinel Coman, atacantul FCSB-ului convocat la naționala României pentru meciurile cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia, de săptămâna viitoare:
"Motivația lui Florinel Coman trebuie să vină din faptul că este jucător la această echipă, este un jucător valoros și trebuie să demonstreze la fiecare meci. Faptul că a fost convocat la națională este imbucurător pentru el. Sper să aibă o evoluție cât mai bună.
E foarte important jocul de mâine, ne dorim să ne desprindem în clasament. Nu cred că este un meci decisiv, mai sunt multe meciuri de jucat și se pot întâmpla multe lucruri", a mai declarat antrenorul FCSB-ului.

FCSB - CFR Cluj va fi arbitrat de Ovidiu Hațegan

Derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj va fi condus la centru de Ovidiu Hațegan. Cel mai bine cotat arbitru român va fi ajutat de tușierii Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe.
Arbitru de rezervă va fi Iulian Dima, în timp ce rolul de observator va fi îndeplinit de Alexandru Deaconu.
Meciul de mâine seară va fi cel de-al 6-lea arbitrat la centru de Ovidiu Hațegan. În celelalte 5 partide, FCSB s-a impus de 2 ori, în timp ce alte 3 meciuri s-au încheiat la egalitate.

FCSB - CFR Cluj. Programul celor două echipe, din finalul sezonului regulat

Cu 3 etape rămase până la finalul sezonului regulat, FCSB se află pe primul loc în Liga 1, la egalitate de puncte (60) cu CFR Cluj. În tur, campioana en-titre s-a impus cu 2-0 în Gruia, grație golurilor înscrise de Deac și Costache.
După derby-ul de mâine seară, FCSB le va înfrunta în ultimele două etape pe Universitatea Craiova (acasă) și Sepsi (deplasare). De cealaltă parte, CFR va mai juca împotriva lui Dinamo (acasă) și Universitatea Craiova (deplasare).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo