”Am luat bătaie, rezultatul e meritat pentru ei. E ușor acum să căutăm scuze, ne-au dominat, n-am avut puterea să ieșim din apărare. Nu putem să căutăm scuze sau motive, vinovații suntem noi.
Am spus și-n vestiar, îmi asum, cred că dacă nu greșeam în careu acolo, poate se termina 0-0. Am greșit, viața te mai pune și în astfel de ipostaze. Așa e în fotbal. Și noi treceam printr-o formă bună, eram cap la cap, fiecare cu câte patru victorii la rând”, a declarat Chipciu după meci pentru DigiSport.

FCSB - CFR 3-0. O PARTIDĂ DOMINATĂ DE GAZDE

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
După o primă repriză controlată de gazde care s-a încheiat cu cartonașul roșu primit de Arlauskis, în mod firesc, dominarea FCSB-ului doar s-a intensificat după pauză. La doar trei minute de la reluarea jocului, Chipciu cedează unui pressing sufocant al gazdelor și pierde mingea chiar în propriul careu, oferind astfel pe tavă mingea lui Darius Olaru, cel care a deschis scorul.
Nici măcar faptul că erau conduși nu i-a determinat pe ardeleni să apese pedala de accelerație iar doar 15 minute mai târziu, Camora a fost și el deposedat mult prea ușor aproape de propriul careu pentru ca apoi Burcă și Viniciu să nu reușească să respingă mingea, care a ajuns în cele din urmă la Florin Tănase, cel care a dublat avantajul FCSB-ului.
Condusă cu două goluri și cu un om în minus, CFR Cluj nu a reușit să revină în joc iar FCSB a mai marcat odată printr-un șut imparabil al lui Olimpiu Moruțan. Clujenii se află în acest moment la trei puncte distanță de liderul FCSB.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20