Derby-ul etapei a 29-a din Liga 1 s-a încheiat nedecis. FCSB și Craiova au terminat 0-0, un rezultat care îi nemulțumește numai pe olteni, ei având mai multe ocazii de a marca, inclusiv un penalty ratat de Alex Cicâldău în minutul 62.
La finalul partidei de la Giurgiu, Florin Tănase s-a declarat mulțumit de rezultat și a punctat că se aștepta la o evoluție mai ștearsă a echipei.
"Am fost plecați mulți jucători, mă așteptam să se întâmple asta. Așa s-a întâmplat de fiecare dată când a fost pauza pentru echipa națională. Important este că n-am pierdut și suntem pe primul loc. N-am reușit să marcăm, chiar eu am ratat două situații bune. Trebuie să câștigăm la Sepsi pentru a rămâne pe primul loc. Am fost puțin trist după meciurile naționalei, nu ne-am atins obiectivul, dar sunt încrezător că vom avea evoluții bune după ce ne vom întoarce. Am încredere că putem termina pe locul 1.", a declarat Tănase, citat de digisport.ro.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40

FCSB-Craiova 0-0 | Florin Tănase, mesaj ironic către Primăria București

Partida dintre FCSB și Craiova s-a jucat la Giurgiu, după ce Arena Națională nu a mai fost disponibilă din cauza unor probleme tehnice.
Florin Tănase a spus ironic faptul că pentru FCSB meciul a fost în deplasare și a atacat subtil Primăria din București. în a cărei administrație se află cel mai mare stadion din România: "Este un rezultat echitabil, plus că am jucat în deplasare. Un punct în deplasare este bun. Le mulțumim celor de la Primăria București pentru că ne-au lăsat să jucăm acolo. Sper să ne obișnuim în noua casă și să câștigăm. Cu siguranță vom arăta mai bine pe viitor."
FCSB este în continuare pe primul loc în Liga 1, dar CFR Cluj s-ar putea apropia la un singur puncte distanță, dacă va câștiga mâine cu Dinamo.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11