Craiova putea obține o victorie mare în fața FCSB-ului, dar oltenii au ratat prea mult, inclusiv o lovitură de la 11 metri prin Cicâldău. La finalul meciului de la Giurgiu, din tabăra Craiovei au venit doar regrete, atât antrenorul, cât și jucătorii considerând că rezultatul este unul mincinos și că ei ar fi trebuit să câștige.
"Cred că am fi meritat să câștigăm, câteodată îți creezi foarte multe ocazii și nu reușești să câștigi, cum a fost astăzi. Au făcut un meci foarte bun jucătorii mei. Când am stat compacți în teren am controlat meciul, am avut ocazii de a înscrie, acesta a fost scopul, așa am gândit meciul, am găsit calea de a sparge pressing-ul lor, de a ne apropia de poartă.
Una peste alta, sunt mulțumit de cum am jucat și îmi felicit jucătorii. Nu este rezultatul corect, am avut mai multe ocazii, au avut și ei o oportunitate sau două. Avem jucători foarte buni, și dacă am înțeles eu bine, data viitoare când vom avea penalty tot Cicâldău va executa.", a spus Ouzounidis, citat de digisport.ro.
Romanian Liga I
Mirel Rădoi, tranșant în privința unui jucător: "E simplu. Nu ai ce căuta la o echipă cu pretenții!"
ACUM 18 ORE

FCSB-Craiova 0-0 | Andrei Ivan a dat vina pe ghinion

Andrei Ivan s-a mișcat bine pe teren, dar nu s-a lipit de gol. Atacantul oltean a avut câteva oportunități excelente, ultima dintre ele în prelungiri, dar nu a fost inspirat pentru a-l învinge pe Andrei Vlad, aflat într-o formă excelentă.
"N-am avut noroc astăzi, am ratat penalty, am ratat şi eu câteva oportunităţi foarte bune. Mergem mai departe, trebuie să ne gândim deja la meciul cu CFR Cluj. Este ca o finală. Mergem la Craiova şi sperăm să câştigăm. Sperăm să luăm cele trei puncte. Asta este important pentru noi.", a declarat Ivan la finalul partidei de la Giurgiu.
În urma acestei remize, Craiova rămâne la 7 puncte în urma celor de la FCSB, cu o etapă rămasă de jucat din sezonul regulat.
https://i.eurosport.com/2021/03/30/3020534.jpg
Romanian Liga I
Reacția lui Dan Nistor după remiza cu Chindia, după 2 săptămâni de pauză: "Trebuie să ne odihnim"
IERI LA 22:00
Romanian Liga I
Rădoi, iritat de atitudinea echipei sale în meciul cu Chindia. "Poate astea sunt limitele noastre"
IERI LA 19:54