"Sunt probleme la toate echipele din punct de vedere al efectivului. La noi au mai apărut și alte probleme față de cele mai vechi. Mă refer la Panțîru, care a suferit o accidentare destul de urâtă și va absenta destul de pe gazon.
Sezonul acesta este terminat pentru el, clar. Plus suspendarea lui Crețu, după jocul de acasă. Orice jucător e important în economia acestui final de play-off", a declarat Petrea la conferința de presă premergătoare meciului Craiova, care se va juca joi de la 19:45.
Panțîru a evoluat în 27 de partide în acest sezon, în 18 dintre ele fiind titular. A marcat o singură dată și a adunat patru assisturi.
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
ACUM 12 ORE

FCSB - Craiova. Toni Petrea a vorbit despre viitorul său la clubul bucureștean

Petrea mai are contract doar până la finalul acestui sezon cu FCSB, iar antrenorul a recunoscut că simte o presiune mare fiind pe banca echipei bucureștene.
"Nu m-am gândit la așa ceva. În primul rând, eu am contract până la finalul acestui sezon. Pe mine mă interesează să iau fiecare meci în parte, vreau să scot maximum de la fiecare joc", a răspuns Toni Petrea la întrebarea dacă se teme pentru postul lui.
"Normal, există presiune, sunt la cea mai iubită echipă din România și e normal să fie presiune când sunt stabilite niște obiective. Încerc să gestionez presiunea și să o iau asupra mea, să nu existe presiune asupra jucătorilor", a afirmat el.
Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
ACUM 16 ORE
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
IERI LA 09:36