Roș-albaștrii sunt pe punctul să se despartă de Dennis Man, care va ajunge pentru o sumă record la Parma. Clubul din Berceni l-a cedat în această iarnă și pe Sergiu Buș, astfel că e nevoie de întăriri în ofensivă, pentru ca obiectivul după care aleargă an de an, titlul, să nu fie ratat și în această stagiune.
Potrivit Gazetei Sporturilor, formația care ocupă fotoliul de lider în Liga 1 s-a orientat către piața externă, după ce în ultima perioadă a preferat să transfere doar jucători care au demonstrat că s-au adaptat în campionatul nostru. Astfel, FCSB e în negocieri avansate cu Ante Vukusic (29 de ani), care și-a dat acordul de principiu pentru mutare.

Cifre impresionante pentru Vukusic, marele pariu al FCSB

Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
ACUM 19 ORE
Problema e reprezentată de situația contractuală a jucătorului cu Olimpija Ljubljana. Fotbalistul speră să fie declarat liber de contract, lucru care i-ar facilita transferul la FCSB. Dar, în condițiile în care roș-albaștrii ar lua suma vehiculată pe Man - cea mai mare din istoria unui club din Liga 1 - nu e exclus ca cei din conducere să accepte chiar să plătească o sumă de bani pentru vârful de 29 de ani.
Ante Vukusic vine după o stagiune fantastică, în care a marcat 27 de goluri în 40 de partide pentru Olimpija Ljubljana. De-a lungul timpului, croatul a mai evoluat pentru Hajduk Split, Laussane-Sport, Pescara, Waasland-Beveren, Greuther Furth, Tosn, Olimpia Grudziadz și NK Krsko.
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
IERI LA 11:32
Romanian Liga I
Deaconu a făcut marele anunţ: de când vom avea VAR în Liga 1
15/09/2021 LA 09:35