Roș-albaștrii sunt pe punctul să se despartă de Dennis Man, care va ajunge pentru o sumă record la Parma. Clubul din Berceni l-a cedat în această iarnă și pe Sergiu Buș, astfel că e nevoie de întăriri în ofensivă, pentru ca obiectivul după care aleargă an de an, titlul, să nu fie ratat și în această stagiune.
Potrivit Gazetei Sporturilor, formația care ocupă fotoliul de lider în Liga 1 s-a orientat către piața externă, după ce în ultima perioadă a preferat să transfere doar jucători care au demonstrat că s-au adaptat în campionatul nostru. Astfel, FCSB e în negocieri avansate cu Ante Vukusic (29 de ani), care și-a dat acordul de principiu pentru mutare.

Cifre impresionante pentru Vukusic, marele pariu al FCSB

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Problema e reprezentată de situația contractuală a jucătorului cu Olimpija Ljubljana. Fotbalistul speră să fie declarat liber de contract, lucru care i-ar facilita transferul la FCSB. Dar, în condițiile în care roș-albaștrii ar lua suma vehiculată pe Man - cea mai mare din istoria unui club din Liga 1 - nu e exclus ca cei din conducere să accepte chiar să plătească o sumă de bani pentru vârful de 29 de ani.
Ante Vukusic vine după o stagiune fantastică, în care a marcat 27 de goluri în 40 de partide pentru Olimpija Ljubljana. De-a lungul timpului, croatul a mai evoluat pentru Hajduk Split, Laussane-Sport, Pescara, Waasland-Beveren, Greuther Furth, Tosn, Olimpia Grudziadz și NK Krsko.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20