Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB dă lovitura pe piața transferurilor! Ante Vukusic și-a dat acceptul pentru mutare

Cristian Mihală

Actualizat 27/01/2021 la 20:31 GMT+2

FCSB este foarte aproape să se înțeleagă cu Ante Vukusic, un atacant de 29 de ani cu cifre impresionante în ultimul sezon. Fotbalistul a acceptat deja oferta formației din Liga 1.

Vukusic bestritt diese Saison sieben Ligaspiele

Credit imagine: SID

Roș-albaștrii sunt pe punctul să se despartă de Dennis Man, care va ajunge pentru o sumă record la Parma. Clubul din Berceni l-a cedat în această iarnă și pe Sergiu Buș, astfel că e nevoie de întăriri în ofensivă, pentru ca obiectivul după care aleargă an de an, titlul, să nu fie ratat și în această stagiune.
Potrivit Gazetei Sporturilor, formația care ocupă fotoliul de lider în Liga 1 s-a orientat către piața externă, după ce în ultima perioadă a preferat să transfere doar jucători care au demonstrat că s-au adaptat în campionatul nostru. Astfel, FCSB e în negocieri avansate cu Ante Vukusic (29 de ani), care și-a dat acordul de principiu pentru mutare.

Cifre impresionante pentru Vukusic, marele pariu al FCSB

Problema e reprezentată de situația contractuală a jucătorului cu Olimpija Ljubljana. Fotbalistul speră să fie declarat liber de contract, lucru care i-ar facilita transferul la FCSB. Dar, în condițiile în care roș-albaștrii ar lua suma vehiculată pe Man - cea mai mare din istoria unui club din Liga 1 - nu e exclus ca cei din conducere să accepte chiar să plătească o sumă de bani pentru vârful de 29 de ani.
Ante Vukusic vine după o stagiune fantastică, în care a marcat 27 de goluri în 40 de partide pentru Olimpija Ljubljana. De-a lungul timpului, croatul a mai evoluat pentru Hajduk Split, Laussane-Sport, Pescara, Waasland-Beveren, Greuther Furth, Tosn, Olimpia Grudziadz și NK Krsko.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo