Eurosport

FCSB dă marea lovitură pe piața transferurilor: Adrian Petre semnează! Anunțul danezilor

FCSB dă marea lovitură pe piața transferurilor: Adrian Petre semnează! Anunțul danezilor

15/02/2020 la 17:17Actualizare 15/02/2020 la 17:21

FCSB profită de situația incertă a lui Adrian Petre, la Esbjerg. Atacantul va ajunge sub comanda lui Vintilă, fiind un câștig enorm în perspectiva play-off-ului.

După ce l-a luat pe Dennis Man, de la UTA, roș-albaștrii au încercat să îl aducă și pe Adrian Petre. La acel moment, atacantul a preferat străinătatea, având o ofertă extrem de tentantă de la Esbjerg, care i-a plătit formației din Arad 500.000 de euro.

Ulterior, oficialii vicecampioanei au încercat să îl convingă să ia în calcul o revenire în fotbalul românesc, mai ales că evoluțiile sale în Danemarca erau apreciate. Dar Petre nu s-a gândit la asta, fiind decis să își demonstreze calitățile într-un campionat străin, de unde ar fi putut ajunge mai repede la o formație de top din Vest.

Doar că în această iarnă lucrurile au luat o altă turnură. Noul antrenor al lui Esbjerg, Lars Olsen, nu îl consideră pe român o soluție, iar la ultimele meciuri nici nu l-a reținut în lot. Pe fir a intrat FCSB, iar mutarea are șanse foarte mari să se realizeze în acest weekend. Din câte se pare, echipa condusă de Vintilă va plăti un milion de euro în schimbul vârfului.

"E adevărat că i-am dat voie lui Petre să își caute un alt club", a declarat Jimmi Nagel pentru jv.dk, jurnaliștii danezi dezvăluind că vârful român e foarte aproape de a semna cu FCSB, formație care îl urmărește de mai mult timp.

De altfel, conducerea vicecampioanei a confirmat că a ajuns la un acord de principiu cu vârful, care poate fi înregimentat până luni seară, când se închide fereastra de transferuri în România.

7 goluri și 4 pase decisive a reușit Petre sezonul trecut, în campionatul Danemarcei. În actuala stagiune a marcat de trei ori, dar în prezent vârful de 22 de ani nu mai e o soluție pentru noul staff tehnic.