După ce a dat lovitura cu Man, pe care a încasat cea mai mare sumă din istoria Ligii 1, formația din Berceni e gata de o nouă super-afacere. As.ro anunță că roș-albaștrii au pe masă o ofertă din MLS pentru Tănase.
Suma oferită de americani e de 4,8 milioane de euro și șansele să se ajungă la un acord sunt imense. Momentan, conducerea liderului din Liga 1 cere 5 milioane de euro, dar cum diferența dintre cerere și ofertă e foarte mică, aproape sigur în vară se va bate palma. Mai ales că Forin Tănase a refuzat ultimele oferte de prelungire a contractului.
Golgheter la zi în campionatul intern, cu 16 reușite, Tănase va termina pe primul loc în acest clasament, în contextul în care locul doi e ocupat de un fotbalist care a fost deja transferat din Liga 1 (Dennis Man, 14 goluri). Oficialii din MLS l-au urmărit pe atacantul de bandă al FCSB și sunt deciși să îl ia în vară, considerându-l esențial pentru atingerea obiectivelor.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40

Se întoarce Budescu la FCSB?

Oficialii formației din Berceni au reușit să ajungă la un acord verbal cu Budescu, în perspectiva sezonului viitor. Roș-albaștrii și l-au dorit pe Budescu încă din această iarnă, pentru a-i ajuta să ia titlul, dar nu s-a înțeles cu Astra la preț.
În cele din urmă, profitând de o clauză din contract, mijlocașul ofensiv a semnat cu Damac FC, pentru 6 luni. Toate indiciile duc către o revenire în campionatul intern în vară și există toate premisele să revină la FCSB, cu care s-a înțeles deja asupra contractului. Budi a mai evoluat în perioada 2017-2018 pentru formația antrenată acum de Toni Petrea.
"De ce să nu mă întorc la FCSB? Eu m-am simţit foarte bine acolo şi am văzut că s-a scris şi prin ziare de acest transfer. Acum privesc altfel lucrurile pe care le fac, după ce înaintezi în vârstă trebuie să te mai şi schimbi. Chiar dacă eu sunt tot un tânăr cu speranţe", a spus Budescu în iarnă.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11