Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB dă o nouă lovitură incredibilă pe piața transferurilor! Florin Tănase, vândut pe o sumă uriașă

Cristian Mihală

Actualizat 04/03/2021 la 07:43 GMT+2

FCSB e gata să dea o nouă lovitură pe piața transferurilor. Florin Tănase are o ofertă de 4,8 milioane de euro de la New York City, formație care îl are sub contract și pe Mitriță (împrumutat între timp la Al Ahli).

Florin Tănase

Credit imagine: Eurosport

După ce a dat lovitura cu Man, pe care a încasat cea mai mare sumă din istoria Ligii 1, formația din Berceni e gata de o nouă super-afacere. As.ro anunță că roș-albaștrii au pe masă o ofertă din MLS pentru Tănase.
Suma oferită de americani e de 4,8 milioane de euro și șansele să se ajungă la un acord sunt imense. Momentan, conducerea liderului din Liga 1 cere 5 milioane de euro, dar cum diferența dintre cerere și ofertă e foarte mică, aproape sigur în vară se va bate palma. Mai ales că Forin Tănase a refuzat ultimele oferte de prelungire a contractului.
Golgheter la zi în campionatul intern, cu 16 reușite, Tănase va termina pe primul loc în acest clasament, în contextul în care locul doi e ocupat de un fotbalist care a fost deja transferat din Liga 1 (Dennis Man, 14 goluri). Oficialii din MLS l-au urmărit pe atacantul de bandă al FCSB și sunt deciși să îl ia în vară, considerându-l esențial pentru atingerea obiectivelor.

Se întoarce Budescu la FCSB?

Oficialii formației din Berceni au reușit să ajungă la un acord verbal cu Budescu, în perspectiva sezonului viitor. Roș-albaștrii și l-au dorit pe Budescu încă din această iarnă, pentru a-i ajuta să ia titlul, dar nu s-a înțeles cu Astra la preț.
În cele din urmă, profitând de o clauză din contract, mijlocașul ofensiv a semnat cu Damac FC, pentru 6 luni. Toate indiciile duc către o revenire în campionatul intern în vară și există toate premisele să revină la FCSB, cu care s-a înțeles deja asupra contractului. Budi a mai evoluat în perioada 2017-2018 pentru formația antrenată acum de Toni Petrea.
"De ce să nu mă întorc la FCSB? Eu m-am simţit foarte bine acolo şi am văzut că s-a scris şi prin ziare de acest transfer. Acum privesc altfel lucrurile pe care le fac, după ce înaintezi în vârstă trebuie să te mai şi schimbi. Chiar dacă eu sunt tot un tânăr cu speranţe", a spus Budescu în iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo