Începutul de meci a fost dominat de FCSB - mai întâi Olimpiu Moruțan a lovit bara după o lovitură liberă de la marginea careului iar în minutul 22 după o acțiune individuală excelentă a lui Crețu, Olaru a șutat însă portarul oaspeților a intervenit decisiv.
Zece minute mai târziu, UTA a lovit și ea bara după o degajare greșită a lui Andrei Vlad. Ioan Hora a tras de la 20 de metri însă mingea a ajuns în transversală. În ultimul minut de prelungire al primei reprize, FCSB a ratat o nouă ocazie - Crețu a centrat de pe partea dreaptă iar Buziuc i-a pasat lui Moruțan însă acesta a lovit slab mingea iar portarul a reținut fără probleme.

FCSB - UTA 3-0. Forma excelentă a echipei lui Toni Petrea continuă

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Repriza secundă a început totu cu FCSB în control. Olaru a oferit o pasă filtrantă pentru Man, însă șutul său a fost respins de portar. Mingea a ajuns la OLaru, cel care a driblat în careu dar mingea a fost respinsă de Rrumbullaku. Doar un minut mai târziu, Neluț Roșu a primit al doilea cartonaș galben iar UTA a rămas în 10 oameni.
Soarta celor trei puncte a fost stabilită în minutul 74 atunci când Octavian Popescu a fost faultat în careu de Erico da Silva iar Dennis Man a transformat penalty-ul fără probleme. Florinel Coman a dublat avantajul gazdelor în minutul 90 pentru ca Darius Olaru să stabilească scorul final două minute mai târziu.
Așadar FCSB se distanțează la cinci puncte în fruntea clasamentului față de Craiova, care are însă un meci în minus. Aceasta a fost a șaptea victorie consecutivă a bucureștenilor.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20