Echipa antrenată de Bogdan Vintilă a dat replica prin Florinel Coman, care a adus egalarea în minutul 28. Atacantul roș-albaștrilor” a pătruns în careul dinamoviștilor și l-a învins pe Piscitelli cu un șut la colțul lung.
În minutul 33, arbitrul Istvan Kovacs a întrerupt partida din cauza scandărilor rasiste din galeria lui Dinamo, iar ambele echipe au intrat la vestiare. Florinel Coman a fost ținta suporterilor oaspeți, care au fost amenințați cu evacuarea din sectorul ocupat. Derby-ul s-a reluat după cinci minute și niciun spectator nu a părăsit tribunele Arenei Naționale. Finalul de partidă a fost extrem de disputat, cu multe faze de poartă. Mai întâi Montini și Daniel Popa pentru Dinamo și apoi Tănase din lovitură liberă pentru FCSB puteau aduce golul victoriei pentru echipa lor în ultimele zece minute. S-a terminat 1-1, iar cele două rivale rămân vecine de clasament, în playout-ul Ligii 1.
https://i.eurosport.com/2019/10/06/2691262.jpg
Romanian Liga I
Concluziile lui Flavius Stoican după FC Argeș – Dinamo 2-1. "Ce mai contează acum?"
ACUM 2 ORE
După derby-ul dintre FCSB și Dinamo, Bogdan Vintilă a explicat strategia echipei sale din acest sezon:
"În fiecare etapă îmi place să scot câte o armă. O dată iau pistolul, o dată iau pușca, alteori iau bazooka sau cuțitul. Strategia echipei este creată în funcție de cum se pregătesc jucătorii la antrenamente, dar și în funcție de adversar. Astăzi, contra celor de la Dinamo, am hotărât să încep cu Florin Tănase în centrul atacului, deși nu este un atacant de careu, ca Hora, Gnohere și Tsoumou. L-am introdus pe Gnohere pentru că deja primisem gol și am vrut să facem diferența pe faza ofensivă în a doua repriză.”, a declarat la conferința de presă antrenorul lui FCSB.

Dusah Uhrin: "E un rezultat bun pentru ambele echipe!"

Antrenorul lui Dinamo a spus la interviul de după meci că rezultatul de egalitate este bun pentru ambele echipe. Cehul a fost impresionat de atmosfera creată la derby-ul de pe Arena Națională, deși meciul a fost întrerupt din cauza unor scandări rasiste:
"A fost un meci dificil, dar eu spun că rezultatul este bun pentru ambele echipe. Au fost ocazii de ambele părți și oricine putea câștiga pe finalul meciului. Vreau să le mulțumesc suporterilor noștri pentru atmosfera fantastică pe care au creat-o în această seară. Chiar dacă meciul a fost oprit în prima repriză, nu îmi pasă. Aș vrea să jucăm într-o atmosferă ca aceasta la fiecare meci.”, a declarat antrenorul lui Dinamo.
https://i.eurosport.com/2019/10/06/2691255.jpg
Uhrin a recunoscut că încă nu știe dacă Dinamo se va califica sau nu în playoff:
"Trebuie să muncim din greu în acest campionat. Va fi foarte dificil și încă nu pot spune dacă vom ajunge în playoff. Avem nevoie de victorii și de mai multă concentrare. Cred că puteam câștiga cu FCSB dacă eram mai atenți. Jucătorii mei au luptat minute bune, dar pentru mine nu e destul. Trebuie să luptăm și mai mult!”, a adăugat Dusan Uhrin după FCSB - Dinamo 1-1.
Romanian Liga I
FC Argeș - Dinamo 2-1. Flavius Stoican a pierdut primul meci după revenirea în Ștefan cel Mare
ACUM 3 ORE
Romanian Liga I
Exclusiv | Lucian Goian, tranșant privind situația de la Dinamo: "Aș prefera să retrogradeze"
ACUM 10 ORE