Gnohere și-a anunțat plecarea de la FCSB săptămâna trecută și deja au apărut primele zvonuri în legătură cu viitoarea sa destinație.
La finalul aventurii sale din România, atacantul francez a acordat un interviu pentru Le Petit Reporter Foot, în care a mărturisit că fanii lui Dinamo l-au impresionat mai mult decât cei de la FCSB. Gnohere a făcut referire la atmosfera pe care "câinii" o creau înaintea derby-urilor cu "roș-albaștrii", chiar și la baza de pregătire.
Gnohere consideră că Dinamo - FCSB rămâne cel mai tare derby din fotbalul românesc:
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Am fost apreciat în ambele tabere. Pentru mine, FCSB - Dinamo este cel mai mare derby din România, fără discuții. În sezonul 2015/2016, înainte de primul meu derby, fanii lui Dinamo au venit la baza de antrenament şi ne-au încurajat. Când m-am transferat la FCSB n-am găsit acelaşi entuziasm la baza de pregătire. Presiunea de la Dinamo este mai mare decât cea întâlnită la FCSB. | Harlem Gnohere

De ce a plecat Gnohere de la Dinamo la FCSB

Atacantul de 32 de ani a dezvăluit și motivul pentru care a ales să facă pasul de la Dinamo la rivala din Liga 1, în urmă cu 3 ani:
Am plecat la FCSB deoarece am vrut să joc în cupele europene şi nu aveam această posibilitate la Dinamo. Am reușit asta chiar în sezonul următor la FCSB. În prezent, să pleci de la PSG la Marseille sau invers este mai ușor decât pe vremuri, în timp ce în România rămâne în continuare dificil. | Harlem Gnohere

Gnohere a plecat de la FCSB, după 3 sezoane și jumătate

Gnohere a fost cumpărat de FCSB de la rivala Dinamo în ianuarie 2017, în schimbul sumei de 250.000 de euro. La FCSB, "Bizonul" a marcat 51 de goluri în 115 meciuri disputate în toate competițiile și a fost un jucător esențial în atacul "roș-albaștrilor".
"E una dintre scrisorile cel mai greu de scris din viața mea. Cu o mare tristețe trebuie să-mi iau rămas bun de la clubul care m-a făcut să descopăr Europa, visul pe care îl voiam realizat de foarte mult timp. Am petrecut 3 sezoane și jumătate fantastice la FC Steaua București și am profitat de fiecare minut din aventura mea aici", a scris Gnohere pe contul de Instagram.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
18/05/2022 LA 09:58