Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"A fost decizia corectă? Penalty și cartonaș roșu?". Răspunsul tranșant al lui Isma Lopez

Cosmin Cioboata

Actualizat 03/10/2020 la 23:55 GMT+3

FCSB s-a impus în fața marii rivale Dinamo, după un derby spectaculos! "Roș-albaștrii" au condus cu 2-0, dar trupa lui Contra a revenit pe tabelă până la pauză. Golul victoriei a fost înscris de Florin Tănase din penalty, după o fază controversată, la care arbitrul Radu Petrescu a considerat că Lopez l-a faultat pe Man în careu.

Radu Petrescu, arbitrul central al meciului FCSB - Dinamo 3-2

Credit imagine: Eurosport

Isma Lopez a fost extrem de supărat la finalul derby-ului de pe Arena Națională. Fundașul spaniol l-a criticat dur pe Radu Petrescu, arbitrul central, pentru decizia de a-l elimina și a acorda lovitură de la 11 metri, după un fault inexistent - așa cum s-a văzut pe reluări - asupra lui Dennis Man.
Ibericul l-a acuzat pe Radu Petrescu că "a decis cine vrea să câștige meciul", la acea fază controversată din minutul 76.
Reporter: "A fost penalty, a fost cartonaș roșu?"
"Toată România a văzut că nu a fost nici penalty, nici cartonaș roșu. Acest meci a fost decis din cauza acelei faze. Până nu se va respecta emblema lui Dinamo nu putem face nimic.
Arbitrul o să vadă și el la TV după meci că n-a fost penalty. Putem vorbi despre alte momente din meci, dar totul se rezumă la acea fază. Arbitrul nu mi-a spus nimic după ce mi-a acordat roșu. M-a eliminat și atât. El a fost cel mai aproape de fază, dar altcineva a luat decizia finală.
Am simțit că a fost un derby, noi am fost mai buni. Le-am făcut cadouri și așa au apărut ocaziile lor. O să muncim în continuare și o să câștigăm meciuri. A fost un meci frumos până când arbitrul a decis cine vrea să câștige meciul.", a spus Isma Lopez, după meciul cu FCSB.

FCSB - Dinamo 3-2. "Roș-albaștrii" câștigă derby-ul, după un penalty controversat acordat pe final

Meciul de pe Arena Națională a început vijelios. Dinamo a trecut pe lângă deschiderea scorului după numai 4 minute, când Borja Valle a deviat periculos, din careul mic, dar Panțîru a respins excelent. Replica FCSB-ului a venit imediat, când Moruțan a centrat excelent, iar Florin Tănase a reluat cu capul puțin pe lângă poartă.
Florin Tănase n-a mai ratat ținta la faza imediat următoare. Trupa lui Toni Petrea a recuperat mingea la mijlocul terenului, Dennis Man l-a găsit excelent pe Tănase cu o pasă în careu, iar căpitanul FCSB-ului a finalizat cu mult calm, cu un șut la colțul lung.
"Roș-albaștrii" au făcut 2-0 pe tabelă în minutul 17. Iulian Cristea a înscris cu o lovitură de cap. Ovidiu Popescu a centrat ideal, cu efect la bara a doua, iar fundașul FCSB-ului a reluat impecabil.
Dinamo a revenit la viață în minutul 25, când Panțîru l-a faultat în careu pe Gonzales, iar arbitrul Radu Petrescu a dictat lovitură de la 11 metri. Borja Valle a transformat fără emoții, cu un șut în stânga portarului Andrei Vlad.
Formația lui Cosmin Contra a restabilit egalitatea cu 3 minute înainte de pauză. Adam Nemec a prins un șut cu pământul din colțul careului, mingea a fost deviată cu pieptul de Iulian Cristea și s-a scurs pe lângă Andrei Vlad.

FCSB - Dinamo 3-2. Florin Tănase a înscris golul victoriei în minutul 76

Ritmul a scăzut considerabil în repriza a doua. Andrei Vlad s-a remarcat la două șuturi periculoase expediate de oaspeți, când a respins impecabil. FCSB a fost echipa care a dat lovitura în minutul 76, după o fază controversată.
Man a căzut în fața porții după un duel cu Lopez, iar centralul a dictat lovitură de la 11 metri și cartonaș roșu pentru fundașul lui Dinamo, la intervenția tușierului. Totuși, pe reluări se observă cum Lopez lovește mingea, iar Man alunecă fără să fie împins. Florin Tănase a înscris golul victoriei, cu un șut plasat, pe jos.
Dinamo a mai văzut un cartonaș roșu în prelungirile partidei, când Răuță l-a lovit cu cotul în piept pe Octavian Popescu.
S-a încheiat 3-2 pentru FCSB, care urcă cel puțin pentru moment pe locul 2 în Liga 1, după 6 meciuri disputate. De cealaltă parte, Dinamo rămâne pe locul 12, cu 5 puncte acumulate.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo