FCSB s-a impus la limită în weekend în fața marii rivale din "Ștefan cel Mare", iar Radu Petrescu a fost considerat eroul negativ al meciului. Arbitrul s-a aflat în prim-plan în minutul 76, când a dictat lovitură de la 11 metri pentru FCSB și l-a eliminat pe Isma Lopez, după o fază controversată. Dennis Man, atacantul "roș-albaștrilor", a căzut în careu după un duel cu Lopez, fundașul lui Dinamo. În opinia multor oameni din fotbal, nu trebuia să se dicteze penalty.
Pe reluări se vede cum Lopez respinge mingea, fără să-l lovească pe Man cu piciorul. Totuși, s-a adus în discuție posibilitatea unei împingeri cu brațul în momentul în care atacantul FCSB-ului se afla în aer, lucru care ar fi dus la căderea lui în fața porții. De notat este că Radu Petrescu a dictat penalty la sfatul tușierului de pe acea parte a terenului. Inițial, centralul lăsase jocul să continue.
Discuțiile sunt împărțite în contextul acestei faze, precum și din perspectiva unui fault comis de Gol asupra lui Perianu, în prima repriză. Mai multe voci susțin că jucătorul lui Dinamo merita să fie eliminat pentru că și-a lovit adversarul cu cotul.
Romanian Liga I
EXCLUSIV - Petrescu, ca și demis de la CFR! Boloni și-a dat acordul de principiu să vină în Gruia
ACUM 4 ORE

"Radu Petrescu riscă 5 etape de suspendare", după arbitrajul din FCSB - Dinamo 3-2

Printre cei care au vorbit despre maniera de arbitraj a lui Radu Petrescu se numără și Constantin Zotta. Fostul arbitru și președinte executiv al Rapidului consideră că Petrescu a comis 3 greșeli uriașe în derby-ul de sâmbătă seară.
Mai mult, fostul conducător din Giulești a dezvăluit că Radu Petrescu riscă o suspendare de până la 5 etape, potrivit regulamentului UEFA și FIFA.
"În primul rând, trebuie analizate greşelile importante, iar de acolo începe depunctarea, una grea. Chiar şi UEFA şi FIFA recomandă ca el să nu mai fie în următoarele trei, patru, cinci partide. Avem greşeli majore, penalty-ul, cartonaşul roşu la gol. Are trei greşeli majore.
Nu e lipsă de valoare. Cred că a prins o zi slabă. El a avut şi perioade foarte bune. A avut o seară foarte proastă şi poate că într-un astfel de moment, dacă-ţi vine un ajutor poate mai rezolvi lucrurile. A fost un arbitraj foarte slab.", a spus Constantin Zotta, pentru Telekom Sport.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, întrebat dacă se teme că va fi dat afară de la CFR. Anunțul tehnicianului
ACUM 5 ORE
Romanian Liga I
Lovitură de teatru: CFR vrea să scape cu orice preț de Dan Petrescu. Ce s-a întâmplat
ACUM 5 ORE