Paul Anton a revenit la Dinamo, după 2 ani și jumătate. Jucătorul cu 12 selecții la națională a mai evoluat în "Ștefan cel Mare" între 2015 și 2018, perioadă în care a mai fost împrumutat la Getafe.
Dinamo l-a vândut definitiv în urmă cu 2 ani la Anzhi, formația din Rusia, în schimbul sumei de 400.000 de euro. De notat este că Dinamo îl cumpărase de la Pandurii cu numai 30.000 de euro.

Paul Anton a revenit la Dinamo, înaintea derby-ului cu FCSB

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Paul Anton a oferit și o primă reacție după anunțul transferului său la Dinamo. Mijlocașul a dezvăluit că fanii au avut o influență uriașă asupra deciziei sale de a reveni în "Ștefan cel Mare".
"Este al doilea contract cu Dinamo, dar sunt foarte bucuros, mă simt bine. Este un club care m-a primit bine mereu. Sper să răsplătesc această încredere și să avem rezultate. Nu vreau acum să zic cuvinte mari, să spun că fanii m-au influențat decisiv, dar au reprezentat un factor important în alegerea mea.
Cert este că le mulțumesc fanilor pentru încredere, pentru mesaje și vreau să le demonstrez pe teren ce pot. Sunt un jucător cu mult mai multă experiență acum, după experiența din Rusia, m-am călit. Eu sper să joc cât mai curând, dar totul va depinde de cum va decurge pregătirea, dar Mister decide.", a spus Paul Anton, pe contul de Facebook al lui Dinamo.

Paul Anton nu va juca în derby-ul dintre FCSB și Dinamo

Anunțul transferului lui Paul Anton a venit cu o zi înaintea derby-ului cu FCSB (sâmbătă, ora 21:00). Mijlocașul adus de Contra nu va evolua însă în partida de pe Arena Națională, dar speră la un rezultat bun contra marii rivale:
"Mă încearcă multe emoții, îmi pare rău că nu particip, dar am foarte mare încredere că băieții vor face o partidă mare. Mai ales din ce am văzut azi la antrenament. Am foarte mare încredere că se vor întâmpla lucruri foarte frumoase la Dinamo.", a mai spus Anton.
Anton a înscris 8 goluri în 54 de apariții în prima perioadă petrecută la Dinamo. Paul Anton este al 10-lea jucător transferat de Dinamo în această vară.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20