El Clasico de România va avea loc pe Arena Națională, arbitrul întâlnirii fiind Radu Petrescu. La precedentele întâlniri FCSB - Dinamo arbitrate de acesta, scorul a fost egal: 0-0 în Cupă și 1-1 în Liga 1.

FCSB - Dinamo. O perioadă tulbure pentru ambele formații

FCSB și Dinamo București joacă o partidă în care miza este nu numai onoarea de apărat într-un astfel de derby, ci și revenirea pe un trend pozitiv, după o perioadă mai puțin bună. FCSB este acum pe locul 3 în Liga 1, cu 9 puncte din 15 posibile, iar Dinamo pe locul 12, cu doar 5 puncte. Cei de la FCSB au pierdut de două ori în ultimele 3 etape (5-2 cu Poli Iași și 2-1 cu FC Voluntari) și au fost eliminați din drumul spre grupele Europa League. Chiar în runda precedentă, Dinamo a pierdut pe propiul teren în fața echipei UTA Arad, scor 0-1.
Romanian Liga I
Alibec i-a transmis un mesaj lui Dan Petrescu. Anunțul tehnicianului de la CFR
ACUM 8 ORE

FCSB - Dinamo. Cine pornește ca favorită în marele derby

Victoria echipei Dinamo are cota 2.30 la agenția de pariuri online Unibet, în timp ce FCSB are cotă 3.00. Favorită este așadar Dinamo, mai ales că FCSB are probleme de lot și va trebui să evolueze sămbătă fără mulți titulari. Pentru egal există o cotă și mai mare - 3.50 - deși adesea meciurile din derby s-au terminat indecis - inclusiv cele două partide arbitrate chiar de centralul acestei întâlniri. În ultimele 10 partide cu Dinamo în care FCSB a fost gazdă, echipa s-a impus de 3 ori, oaspeții o dată, iar 6 meciuri s-au terminat la egalitate. Din 5 ultimele confruntări directe în Liga 1, 4 partide disputate de cele două formații s-au terminat de asemenea egal.

Un meci cu goluri la ambele porți?

Pasionații de pariuri sportive pot urmări și alte statistici interesante. În cele mai multe partide directe din ultima perioadă s-au consemnat goluri la ambele porți. La Unibet, cota pentru Ambele Marchează este una foarte bună în acest context - 1.87. Atât FCSB, cât și Dinamo au înscris în 12 din ultimele 15 partide directe. Cu FCSB gazdă a duelului, ambele echipe au marcat în 7 din 10 întâlniri recente.
Romanian Liga I
Ancelotti: "Așa arăta topul meu 5 la Balonul de Aur, dacă aș fi votat"
01/12/2021 LA 05:54
Romanian Liga I
Haos la CFR! Alibec s-ar fi săturat de Dan Petrescu și a plecat de pe bancă în timpul meciului
30/11/2021 LA 05:39