FC Botoșani a venit pe Arena Națională fără cinci jucători din cauza focarului de COVID-19 iar echipa pregătită de Marius Croitoru era conștientă că misiunea avea să fie una extrem de dificilă, dacă nu imposibilă.
Cu toate acestea, moldovenii au început excelent iar în minutul 19 Eduard Florescu a deschis scorul printr-un șut extraordinar din afara careului. Bucuria celor de la Botoșani nu a durat însă prea mult pentru că FCSB a restabilit rapid egalitatea. După o ratare uriașă a lui Buș, mingea a ajuns în cele din urmă la Dennis Man care a înscris fără probleme doar două minute mai târziu.

FCSB - FC Botoșani 4-1. Dennis Man și Florin Tănase, show total

Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
IERI LA 13:48
Min. 51: GOOOL FCSB! Tănase transformă fără probleme lovitura de la 11 metri și, la acest scor, FCSB urcă pe primul loc în clasamentul Ligii 1, iar căpitanul roș-albaștrilor îl egalează din nou pe Man la numărul de goluri marcate.
La doar cinci minute de la reluarea jocului, Țigănașu l-a faultat în careu pe Moruțan iar arbitrul a dictat penalty. Florin Tănase a transformat fără probleme și a adus pentru prima oară în avantaj echipa bucureșteană. Două minute mai târziu, FCSB a înscris din nou prin Dennis Man, cel care i-a driblat lejer pe Harțu și Șeroni și a șutat la colțul scurt impecabil.
Peste 18 minute Tănase nu a ramas dator și a executat perfect o lovitură liberă, trimițiând mingea la vinclu de la 30 de metri de poarta lui Hankic.
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
16/09/2021 LA 14:54
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
15/09/2021 LA 11:32