Pentru al 4-lea meci la rând pe teren propriu, formația lui Toni Petrea a intrat slab în partidă, astfel că avantajul constănțenilor la pauză, după golul reușit de Jefte, în minutul 41, nu a surprins.
Mulți se așteptau ca, după cele 15 minute de odihnă, roș-albaștrii să arate altceva. Așa s-a întâmplat în partidele anterioare din propriul fief, cu Chindia, U Craiova 1948 și CFR, însă de această dată nu am mai asistat la același scenariu.
Cu toate că stafful tehnic a mutat repede, în stilul caracteristic, Valentin Gheorghe și Ianis Stoica fiind aruncați în luptă din minutul 46, prea puține s-au schimbat în bine în jocul gazdelor.
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
ACUM 6 ORE
În consecință, golul de 2-0, reușit de Ghiță, a clarificat total problema învingătoarei, într-o confruntare în care FCSB a avut un singur șut pe poarta adversă.
Mult prea puțin pentru o formație cu ambiții de titlu, care însă acum se află la 11 puncte distanță de campioana CFR. În contextul experienței superioare a formației lui Dan Petrescu, problema titlului pare închisă, chiar dacă la startul play-off-ului punctele se vor înjumătăți.

Farul Constanța, pas mare spre play-off

Formația lui Gheorghe Hagi pleca outsider în disputa din această seară, în contextul în care istoria întâlnirilor directe ne arăta o supremație a FCSB-ului. Farul (fosta Viitorul) s-a impus de doar 3 ori contra roș-albaștrilor, o dată într-o partidă catalogată "omenie", când echipa lui Hagi s-a salvat de la retrogradare, în cele din urmă, și o dată în sezonul istoric al titlului.
Ca atare, mulți ar fi mizat că tradiția se va respecta și acum, doar că Farul a trecut peste handicapul avut în duelurile cu FCSB și a obținut un succes extrem de important.
Acum, trupa de la malul mării s-a distanțat de locul 7, ocupat de FC Argeș, la 3 puncte și e mare favorită la ultima poziție de play-off. Misiunea nu e una ușoară, pe constănțeni așteptându-i două dispute grele în ultimele etape din sezonul regulat: cu Botoșani, pe propriul teren, și cu Universitatea Craiova, în deplasare. Din fericire pentru ei, FC Argeș joaacă împotriva lui FCSB, pentru ca în ultima etapă să întâlnească ocupanta locului 5, Botoșani.
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
ACUM 18 ORE
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
18/05/2022 LA 09:58