FCSB a aliniat o echipă oarecum "peticită" la meciul disputat la Giurgiu. Straton și Cană, ajunși la echipă în ultimele zile, au fost trimiși în primul "11" de Mihai Pintilii, cel care îl înlocuiește temporar pe Toni Petrea, infectat la rândul său cu Covid-19.
În ciuda problemelor uriașe de lot cauzate de focarul de coronavirus, FCSB a câștigat clar duelul cu nou-promovata FC Argeș. Dennis Man a reușit un hattrick împotriva piteștenilor, la numai 3 zile după ce a reușit o altă "triplă" în meciul cu Backa Topola, din turul 2 preliminar al UEFA Europa League.
Atacantul FCSB-ului a deschis scorul în minutul 13, cu un șut puternic de la marginea careului, expediat la colțul scurt. FC Argeș putea restabili egalitatea la faza imediat următoare, când Grecu a șutat de la distanță. Straton a scăpat în primă fază mingea, însă a revenit și a îndepărtat pericolul.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40

FCSB - FC Argeș 3-0. Dennis Man a reușit hattrick-ul

Man a ieșit din nou la rampă în minutul 22, când a primit un "cadou" din partea lui Honciu. Jucătorul lui FC Argeș a pasat greșit înapoi, Man a interceptat și a pornit o cursă către poartă. Căpitanul FCSB-ului din această seară a finalizat cu o "scăriță" peste portar și a dublat avantajul.
Man a completat hattrick-ul în minutul 72, la finalul unei combinații cu Popescu și Buziuc. Man a expediat un nou șut violent de la marginea careului, la care goalkeeper-ul lui FC Argeș n-a avut reacție.
S-a încheiat 3-0 pentru FCSB, care acumulează 9 puncte în noul sezon din Liga 1. Pentru "roș-albaștri" urmează duelul cu Slovan Liberec din turul 3 al UEFA Europa League, programat joi (ora 20:00) și transmis livetext pe Eurosport.ro.
Echipele de start la FCSB - FC Argeș:
FCSB: Straton - Crețu, Cană, Briceag, Panțîru - Moruțan, Perianu, Ion - Man, Petre, Buziuc
FC Argeș: Croitoru - Tofan, Turda, Leca, Șerbănică - Meza Colli, Prepeliță, Honciu - Grecu, Mediop, Mirică
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11