La finalul meciului de la Giurgiu, Mihai Pintilii, antrenorul temporar al FCSB-ului, a fost întrebat despre cum au fost stabilite schimbările de la pauză, când Horșia și Simion au intrat în locul lui Adi Petre și Perianu.
Fostul jucător a glumit, spunând că a comunicat prin "telepatie" cu Toni Petrea, antrenorul principal al "roș-albaștrilor", infectat cu Covid-19:
"Ne bucurăm că am câștigat. Erau importante cele 3 puncte puse în joc. Avem nevoie de jucători și sper ca la următorul test băieții să iasă pozitivi. Toată lumea are emoții. Când vedem că ieșim negativi sărim de parcă am câștigat la loto. A fost foarte greu să facem echipa, am luat și jucători care au evoluat ieri cu CSA Steaua (n.r. - în Liga a 3-a).
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Straton este un portar cu experiență, foarte bun, și sper să ne ajute în continuare. Și Cană a fost foarte bun. Dacă aș fi gândit eu modificările, le-aș fi făcut altfel. Toni Petrea mi-a trimis schimbările prin telepatie (râde). Meciul următor vă arăt când vorbesc prin mesaje, dacă vreți.", a spus Mihai Pintilii, la finalul meciului cu FC Argeș.

FCSB - FC Argeș 3-0. Dennis Man a reușit hattrick-ul

FCSB a aliniat o echipă oarecum "peticită" la meciul disputat la Giurgiu. Straton și Cană, ajunși la echipă în ultimele zile, au fost trimiși în primul "11" de Mihai Pintilii, cel care îl înlocuiește temporar pe Toni Petrea, infectat la rândul său cu Covid-19.
În ciuda problemelor uriașe de lot cauzate de focarul de coronavirus, FCSB a câștigat clar duelul cu nou-promovata FC Argeș. Dennis Man a reușit un hattrick împotriva piteștenilor, la numai 3 zile după ce a reușit o altă "triplă" în meciul cu Backa Topola, din turul 2 preliminar al UEFA Europa League.
Atacantul FCSB-ului a deschis scorul în minutul 13, cu un șut puternic de la marginea careului, expediat la colțul scurt. FC Argeș putea restabili egalitatea la faza imediat următoare, când Grecu a șutat de la distanță. Straton a scăpat în primă fază mingea, însă a revenit și a îndepărtat pericolul.
Man a ieșit din nou la rampă în minutul 22, când a primit un "cadou" din partea lui Honciu. Jucătorul lui FC Argeș a pasat greșit înapoi, Man a interceptat și a pornit o cursă către poartă. Căpitanul FCSB-ului din această seară a finalizat cu o "scăriță" peste portar și a dublat avantajul.
Man a completat hattrick-ul în minutul 72, la finalul unei combinații cu Popescu și Buziuc. Man a expediat un nou șut violent de la marginea careului, la care goalkeeper-ul lui FC Argeș n-a avut reacție.
S-a încheiat 3-0 pentru FCSB, care acumulează 9 puncte în noul sezon din Liga 1. Pentru "roș-albaștri" urmează duelul cu Slovan Liberec din turul 3 al UEFA Europa League, programat joi (ora 20:00) și transmis livetext pe Eurosport.ro.
Echipele de start la FCSB - FC Argeș:
FCSB: Straton - Crețu, Cană, Briceag, Panțîru - Moruțan, Perianu, Ion - Man, Petre, Buziuc
FC Argeș: Croitoru - Tofan, Turda, Leca, Șerbănică - Meza Colli, Prepeliță, Honciu - Grecu, Mediop, Mirică
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20