Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Prima declarație a lui Straton la FCSB. Ce le-a transmis lui Cosmin Contra și fanilor lui Dinamo

Cosmin Cioboata

Publicat 21/09/2020 la 00:07 GMT+3

FCSB a câștigat categoric meciul cu FC Argeș, scor 3-0, în etapa a 4-a din Liga 1, în ciuda faptului că "roș-albaștrii" sunt chinuiți de un focar de coronavirus la ora actuală.

Cătălin Straton s-a despărțit de Dinamo și a ajuns la FCSB

Credit imagine: Eurosport

Cătălin Straton a fost adus de urgență la FCSB, de la rivala Dinamo, după ce "roș-albaștrii" au rămas cu un singur portar în lot, din cauza focarului de Covid-19.
Straton s-a arătat extrem de încântat de transferul său la FCSB. Portarul trecut pe la Rapid și Dinamo își dorește să joace cât mai mult la formația lui Toni Petrea, deși știe că va fi greu.
În același timp, Straton a avut și un mesaj pentru Cosmin Contra și fanii lui Dinamo, cărora le-a mulțumit pentru susținerea din ultimele luni:
"A fost un meci ca oricare altul. Mă bucur din suflet că suporterii lui FCSB au avut un mesaj de susținere pentru mine, înaintea meciului. "Copiii" noștri au fructificat ocaziile avute. Vreau să-mi fac treaba cât mai bine și să fiu sănătos. FCSB este cea mai bună echipă din România, mă bucur că am ajuns aici.
Dacă Dinamo nu mă dădea afară, probabil nu ajungeam aici. Nu am ce să-i reproșez lui Cosmin Contra. Nu am nimic cu nimeni. Le mulțumesc suporterilor lui Dinamo pentru că ne-au susținut și ne-au plătit multe salarii. Am dus bani acasă pe spatele lor. Eu vreau să-l ajut pe Vlad, iar dacă staff-ul va considera că merit să fiu titular, voi fi titular. Acum, cel mai important este ca FCSB să ajungă în grupe.", a spus Cătălin Straton, după meciul cu FC Argeș.

FCSB - FC Argeș 3-0. Dennis Man a reușit hattrick-ul

FCSB a aliniat o echipă oarecum "peticită" la meciul disputat la Giurgiu. Straton și Cană, ajunși la echipă în ultimele zile, au fost trimiși în primul "11" de Mihai Pintilii, cel care îl înlocuiește temporar pe Toni Petrea, infectat la rândul său cu Covid-19.
În ciuda problemelor uriașe de lot cauzate de focarul de coronavirus, FCSB a câștigat clar duelul cu nou-promovata FC Argeș. Dennis Man a reușit un hattrick împotriva piteștenilor, la numai 3 zile după ce a reușit o altă "triplă" în meciul cu Backa Topola, din turul 2 preliminar al UEFA Europa League.
Atacantul FCSB-ului a deschis scorul în minutul 13, cu un șut puternic de la marginea careului, expediat la colțul scurt. FC Argeș putea restabili egalitatea la faza imediat următoare, când Grecu a șutat de la distanță. Straton a scăpat în primă fază mingea, însă a revenit și a îndepărtat pericolul.
Man a ieșit din nou la rampă în minutul 22, când a primit un "cadou" din partea lui Honciu. Jucătorul lui FC Argeș a pasat greșit înapoi, Man a interceptat și a pornit o cursă către poartă. Căpitanul FCSB-ului din această seară a finalizat cu o "scăriță" peste portar și a dublat avantajul.
Man a completat hattrick-ul în minutul 72, la finalul unei combinații cu Popescu și Buziuc. Man a expediat un nou șut violent de la marginea careului, la care goalkeeper-ul lui FC Argeș n-a avut reacție.
S-a încheiat 3-0 pentru FCSB, care acumulează 9 puncte în noul sezon din Liga 1. Pentru "roș-albaștri" urmează duelul cu Slovan Liberec din turul 3 al UEFA Europa League, programat joi (ora 20:00) și transmis livetext pe Eurosport.ro.
Echipele de start la FCSB - FC Argeș:
FCSB: Straton - Crețu, Cană, Briceag, Panțîru - Moruțan, Perianu, Ion - Man, Petre, Buziuc
FC Argeș: Croitoru - Tofan, Turda, Leca, Șerbănică - Meza Colli, Prepeliță, Honciu - Grecu, Mediop, Mirică
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo