"Roș-albaștrii", care n-au câștigat vreun meci în campionat de la reluarea stagiunii, se luptă cu FC Botoșani pentru calificarea în a doua competiție europeană intercluburi. Formația moldoveană este singura vecină de clasament a FCSB-ului care poate juca în Europa League, având în vedere că Gaz Metan și Astra Giurgiu n-au obținut licența pentru sezonul următor din cupele europene.
În aceste condiții, duelul dintre FCSB și FC Botoșani se anunța unul extrem de intens. Iar ipoteza s-a adeverit: după numai jumătate de oră de joc, tabela arăta 1-1, iar fiecare echipă avea câte un jucător eliminat.

FCSB - FC Botoșani | 2 cartonașe roșii acordate în prima repriză

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Florinel Coman a deschis scorul pe Arena Națională în minutul 13, cu un șut în forță de la marginea careului, expediat lângă bara din dreapta portarului. La 3 minute de la golul lui Coman, formația lui Bogdan Vintilă a rămas în inferioritate numerică. Iulian Cristea l-a oprit neregulamentar pe Keyta, scăpat singur cu portarul Andrei Vlad. Arbitrul Marius Avram n-a ezitat și l-a trimis direct la vestiare pe fundașul FCSB-ului.
FC Botoșani a restabilit egalitatea în minutul 22, când Țigănașu a prins un șut superb de la 25 de metri, pe care portarul Vlad n-a putut să-l respingă. Enriko Papa, de la Botoșani, a primit al doilea cartonaș galben în minutul 31, ca urmare a unui fault comis asupra lui Florinel Coman, și a plecat și el la vestiare.
Înaintea meciului de la București, FCSB se afla pe locul 4 în playoff-ul din Liga 1, în timp ce FC Botoșani ocupa poziția a 5-a.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11