Vintilă îl va avea pe Miron drept înlocuitor pentru Planic, dar oficialii vicecampioanei îşi doresc să îl cumpere pe Andrei Chindriş, fundaşul lui FC Botoşani; acest lucru este foarte complicat din cauza sumei de transfer cerută de Valeriu Iftime, cel puţin un milion de euro.
Totuşi, având în vedere relaţiile foarte bune dintre cele două conduceri, mutarea nu e exclusă. Cel mai probabil, FCSB va dori să plătească o sumă între 300.000 şi 500.000 de euro, plus un procent dintr-un viitor transfer în străinătate.
Înainte de întreuperea campionatului, Planic evoluase în 20 de meciuri în actuala stagiune pentru vicecampioană. Cuplul de fundaşi centrali, până la eventualul transfer al lui Chindriş, va fi format din Cristea şi Miron.
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
IERI LA 13:48
Cu siguranţă, dacă FCSB vrea să-l cumpere pe Chindriş, o să-l vindem, dar nu acum şi nu cu un milion. Ieri am vorbit cu el, el fiind al doilea căpitan al echipei şi m-a căutat să negociem nişte prime de genul locurilor 4-3-2-1. Vă daţi seama ce negociem noi, adică unde se uită băieţii în clasament! Şi printre altele, am vorbit şi despre acest subiect cu Andrei. Nu poţi spune nu FCSB-ului, este un miraj al oricărui fotbalist, chiar dacă foarte mulţi spun în ultimul timp, că nu mai merg la FCSB... | Valeriu Iftime, la începutul lui martie, pentru Digi Sport
650.000 de euro este cota de piață a lui Chindriș, conform Transfermarkt.com.
26 de meciuri oficiale a jucat Chindriș în acest sezon la Botoșani (24 în campionat) și a marcat un gol.
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
16/09/2021 LA 14:54
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
15/09/2021 LA 11:32