Vintilă îl va avea pe Miron drept înlocuitor pentru Planic, dar oficialii vicecampioanei îşi doresc să îl cumpere pe Andrei Chindriş, fundaşul lui FC Botoşani; acest lucru este foarte complicat din cauza sumei de transfer cerută de Valeriu Iftime, cel puţin un milion de euro.
Totuşi, având în vedere relaţiile foarte bune dintre cele două conduceri, mutarea nu e exclusă. Cel mai probabil, FCSB va dori să plătească o sumă între 300.000 şi 500.000 de euro, plus un procent dintr-un viitor transfer în străinătate.
Înainte de întreuperea campionatului, Planic evoluase în 20 de meciuri în actuala stagiune pentru vicecampioană. Cuplul de fundaşi centrali, până la eventualul transfer al lui Chindriş, va fi format din Cristea şi Miron.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Cu siguranţă, dacă FCSB vrea să-l cumpere pe Chindriş, o să-l vindem, dar nu acum şi nu cu un milion. Ieri am vorbit cu el, el fiind al doilea căpitan al echipei şi m-a căutat să negociem nişte prime de genul locurilor 4-3-2-1. Vă daţi seama ce negociem noi, adică unde se uită băieţii în clasament! Şi printre altele, am vorbit şi despre acest subiect cu Andrei. Nu poţi spune nu FCSB-ului, este un miraj al oricărui fotbalist, chiar dacă foarte mulţi spun în ultimul timp, că nu mai merg la FCSB... | Valeriu Iftime, la începutul lui martie, pentru Digi Sport
650.000 de euro este cota de piață a lui Chindriș, conform Transfermarkt.com.
26 de meciuri oficiale a jucat Chindriș în acest sezon la Botoșani (24 în campionat) și a marcat un gol.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20