Antena Sport anunță că FCSB a înregistrat un nou caz de coronavirus, după ce liderul din Liga 1 a mai fost o dată lovit de virusul care a oprit lumea în loc în ultimul an. Este vorba despre Ionuț Panțîru. Jucătorul roș-albaștrilor a fost depistat pozitiv la ultimele teste efectuate de echipă și a fost izolat de restul colegilor.
Potrivit sursei citate anterior, ceilalți jucători își vor continua programul normal, astfel că meciul cu Voluntari de vineri, de la ora 20:00, nu este în pericol. FCSB este singura echipă care a efectuat în această pauză competițională cantonamentul în afara țării. Elevii lui Toni Petrea s-au pregătit la Antalya, în Turcia, țară aflată la acel moment în scenariul galben.

FCSB are un jucător infectat cu coronavirus. Reacția LPF

Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32
Mai multe echipe din Liga 1, printre care și campioana CFR Cluj, au cerut carantinarea FCSB la revenirea în țară. Până la urmă, roș-albaștrii au evitat carantina și au început normal campionatul. FCSB a reușit o victorie și un egal în primele două runde din acest an. Trupa lui Petrea ocupă locul 1 în Liga 1. FCSB conduce clasmentul cu 38 de puncte după 17 runde.
Secretarul general al LPF, Justin Ștefan, a vorbit despre situația semnalată la FCSB: "Jucătorul a fost testat pozitiv înainte de meciul cu Viitorul, iar clubul a informat Liga și DSP-ul. Nu au ascuns nimic, au făcut toate adresele necesare. A fost singurul jucător depistat pozitiv la COVID-19, iar acum se află în izolare. Nu există dovezi conform cărora Panțîru s-ar fi infectat în Turcia", a spus Justin Ștefan, pentru Digi Sport.
Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
22/09/2021 LA 05:37
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
21/09/2021 LA 09:36