Antena Sport anunță că FCSB a înregistrat un nou caz de coronavirus, după ce liderul din Liga 1 a mai fost o dată lovit de virusul care a oprit lumea în loc în ultimul an. Este vorba despre Ionuț Panțîru. Jucătorul roș-albaștrilor a fost depistat pozitiv la ultimele teste efectuate de echipă și a fost izolat de restul colegilor.
Potrivit sursei citate anterior, ceilalți jucători își vor continua programul normal, astfel că meciul cu Voluntari de vineri, de la ora 20:00, nu este în pericol. FCSB este singura echipă care a efectuat în această pauză competițională cantonamentul în afara țării. Elevii lui Toni Petrea s-au pregătit la Antalya, în Turcia, țară aflată la acel moment în scenariul galben.

FCSB are un jucător infectat cu coronavirus. Reacția LPF

Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
26/05/2022 LA 04:52
Mai multe echipe din Liga 1, printre care și campioana CFR Cluj, au cerut carantinarea FCSB la revenirea în țară. Până la urmă, roș-albaștrii au evitat carantina și au început normal campionatul. FCSB a reușit o victorie și un egal în primele două runde din acest an. Trupa lui Petrea ocupă locul 1 în Liga 1. FCSB conduce clasmentul cu 38 de puncte după 17 runde.
Secretarul general al LPF, Justin Ștefan, a vorbit despre situația semnalată la FCSB: "Jucătorul a fost testat pozitiv înainte de meciul cu Viitorul, iar clubul a informat Liga și DSP-ul. Nu au ascuns nimic, au făcut toate adresele necesare. A fost singurul jucător depistat pozitiv la COVID-19, iar acum se află în izolare. Nu există dovezi conform cărora Panțîru s-ar fi infectat în Turcia", a spus Justin Ștefan, pentru Digi Sport.
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10