Cu excepția celor patru fotbaliști depistați inițial pozitiv, Răzvan Udrea, Toma Niga, Alexandru Pantea și Gabriel Simion, care rămân în carantină, toți jucătorii și membrii staff-urilor de la FCSB vor putea relua pregătirea în vederea startului noii stagiuni.
Răzvan Udrea, Toma Niga, Alexandru Pintea și Gabriel Simion vor rămâne în carantină, ei fiind cei depistați inițial cu coronavirus. Însă restul jucătorilor și membrii staff-ului de la FCSB vor relua pregătirile pentru noul sezon din Liga 1.

FSCB revine la antrenamente

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
”FCSB anunță că toți membrii staff-ului și jucătorii noștri, cu excepția celor patru fotbaliști depistați pozitiv cu virusul SARS-COV-2 săptămâna trecută, au fost retestați în cursul acestei zile.
Din fericire, rezultatele tuturor au fost negative, astfel încât aceștia au primit permisiunea Direcției de Sănătate Publică de a relua activitatea centralizată.În ceea ce-i privește pe jucătorii depistați pozitiv, aceștia se află în carantină și urmează întocmai protocolul impus de Direcția de Sănătate Publică”, este precizat în comunicat.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11