Cu excepția celor patru fotbaliști depistați inițial pozitiv, Răzvan Udrea, Toma Niga, Alexandru Pantea și Gabriel Simion, care rămân în carantină, toți jucătorii și membrii staff-urilor de la FCSB vor putea relua pregătirea în vederea startului noii stagiuni.
Răzvan Udrea, Toma Niga, Alexandru Pintea și Gabriel Simion vor rămâne în carantină, ei fiind cei depistați inițial cu coronavirus. Însă restul jucătorilor și membrii staff-ului de la FCSB vor relua pregătirile pentru noul sezon din Liga 1.

FSCB revine la antrenamente

Romanian Liga I
Alibec i-a transmis un mesaj lui Dan Petrescu. Anunțul tehnicianului de la CFR
ACUM 7 ORE
”FCSB anunță că toți membrii staff-ului și jucătorii noștri, cu excepția celor patru fotbaliști depistați pozitiv cu virusul SARS-COV-2 săptămâna trecută, au fost retestați în cursul acestei zile.
Din fericire, rezultatele tuturor au fost negative, astfel încât aceștia au primit permisiunea Direcției de Sănătate Publică de a relua activitatea centralizată.În ceea ce-i privește pe jucătorii depistați pozitiv, aceștia se află în carantină și urmează întocmai protocolul impus de Direcția de Sănătate Publică”, este precizat în comunicat.
Romanian Liga I
Ancelotti: "Așa arăta topul meu 5 la Balonul de Aur, dacă aș fi votat"
01/12/2021 LA 05:54
Romanian Liga I
Haos la CFR! Alibec s-ar fi săturat de Dan Petrescu și a plecat de pe bancă în timpul meciului
30/11/2021 LA 05:39