FCSB a terminat la egalitate, scor 2-2, meciul disputat, marţi, în deplasare, cu FC Viitorul, în etapa a 17-a a Ligii I. Pentru gazde, echipă antrenată de Mircea Rednic, au marcat Matei din lovitură de la 11 metri în minutul 18 și Fernandes în minutul 73. Pentru echipa lui Toni Petrea au înscris Tănase în minutul 56 tot din lovitură de la 11 metri și Dussaut (autogol) în minutul 70.
În urma acestui rezultat de egalitate, FCSB a acumulat 38 de puncte şi conduce în clasamentul Ligii I. Pe locul al doilea este CFR Cluj, cu 37 de puncte, iar pe locul 3, CS Universitatea Craiova, cu 31 de puncte. FC Viitorul ocupă locul 7, cu 22 de puncte.

Toni Petrea așteaptă întăriri la FCSB

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
"A fost un joc deschis, plăcut pentru spectatori, pentru telespectatori. Am început jocul bine, dar n-am reușit să marcăm în debut. Pentru mine, jocul ăsta e istorie. În 3 zile avem altă partidă pe care trebuie s-o câștigăm. Nu vreau să comentez arbitrajul. Jocul a fost controlat de noi, în mare. Încercăm să surprindem adversarul prin dinamica schimbărilor din timpul meciului.
Se simte lipsa lui Moruțan, însă avem jucători de calitate. Nu pot să spun dacă ar fi decis meciul. Sergiu Buș a intrat de ieri în program. N-aș spune nu unui transfer, să vedem dacă putem materializa ceva. Momentan, nu am găsit un atacant care să se plieze pe profilul nostru", a declarat Petrea la Look Sport+.

FC Viitorul – FCSB 2-2. Echipele de start:

  • Viitorul: Cojocaru - Dussaut, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc - C. Matei (Babunski '73), Artean, Ciobanu (R. Benzar '79) - Ely Fernandes, Luckassen (Pitu '85), Măţan (G. Ganea '69). Antrenor Mircea Rednic;
  • FCSB: Vlad - Ovidiu Popescu (Creţu '74), Cristea, Miron, Radunovici - Olaru (Buziuc '46), Şut (Vînă '69), Octavian Popescu (Perianu '69) - Man, Fl. Coman, Fl. Tănase. Antrenor Anton Petrea.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11