Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB, lovită de pandemie! 4 cazuri de infectare cu coronavirus descoperite la echipă! Anunțul LPF

Irina Aldea

Actualizat 14/08/2020 la 12:35 GMT+3

Patru cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost descoperite la FCSB, a declarat, vineri, preşedintele LPF, Justin Ştefan.

FCSB, probleme mari din cauza COVID-19

Credit imagine: facebook

Pandemia de coronavirus nu părăsește echipele din Liga 1. După Dinamo, CFR, Craiova și Botoșani, acum a venit şi rândul celor de la FCSB. Secretarul general de la LPF, Justin Ştefan, a confirmat informaţia.
"Am câteva mesaje primite de la colegii mei care se ocupă de această zonă de protocol medical Covid-19. Înţeleg că ar fi vorba de patru testări pozitive, nu ştim cine sunt aceste persoane şi încă nu le avem confirmate decât telefonic, nu am văzut testele efectiv", a declarat Ştefan, la ProX.

Pandemia de coronavirus nu a iertat-o nici pe FCSB

FCSB se alătură astfel altor echipe din Liga I la care s-au raportat teste pozitive, între care CFR Cluj, Dinamo, CSU Craiova, Astra, FC Botoşani, UTA Arad. Din cauza numărului mare de jucători infectaţi, Astra şi Dinamo nu au mai putut disputa două, respectiv cinci meciuri din finalul sezonului trecut, iar campioantul a fost îngheţat.
FCSB are programat următorul meci pe 20 august. Atunci, roș-albaștrii ar trebui să întâlnească Astra, în deplasare, în prima etapă a noului sezon din Liga 1. Apoi, pe 27 august, FCSB are programat meciul din primul tur preliminar al Europa League, acasă, cu FC Shirak.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo