FCSB pregătește o campanie de transferuri impresionantă în ianuarie, iar printre "țintele" "roș-albaștrilor" se numără și Bryan Alceus, mijlocașul defensiv al lui Gaz Metan, potrivit gsp.ro.
Jucătorul cu dublă cetățenie - franceză și haitiană - a ajuns la Gaz Metan în această vară, liber de contract de la Paris FC, și deja a atras atenția prin evoluțiile sale. Mai precis, Alceus a impresionat prin capacitatea sa fizică fantastică, lăudată la scenă deschisă de oficialii medieșeni: "Aleargă până se stinge nocturna".

FCSB, pe urmele lui Bryan Alceus! CFR Cluj și Craiova, interesate și ele

Romanian Liga I
CFR, victorie norocoasă la Arad. UTA a ratat ocazii ireale! Petrescu: "Nimeni nu o să mai bată aici"
IERI LA 20:20
FCSB nu este singura echipă din Liga 1 interesată de serviciile mijlocașului. Potrivit sursei citate, Alceus se află și pe radarul celor de la CFR Cluj și Universitatea Craiova, alte două formații cu pretenții la titlul de campioană a României.
Alceus a bifat 11 apariții în tricoul lui Gaz Metan în actualul sezon, destule cât să atragă atenția echipelor de top din Liga 1. El evoluează pe postul de închizător și, pe lângă condiția fizică foarte bună, el impresionează și prin numărul mare de recuperări pe care le reușește în timpul meciurilor.
De la retragerea lui Mihai Pintilii, FCSB s-a bazat pe posul de închizător pe Ovidiu Popescu, Simion sau Perianu. Acum, oficialii "roș-albaștrilor" sunt pregătiți să le aducă un concurent pe măsură, cu potențial uriaș să ajungă titular în formația lui Toni Petrea.
Înainte să ajungă la Gaz Metan, Alceus și-a petrecut întreaga carieră în ligile inferioare din Franța, țara sa natală. Mijlocașul a fost crescut la academia lui Bordeaux, iar de-a lungul timpului a mai jucat la echipe precum Cozes, Entente SSG și Bastia Borgo.
Romanian Liga I
Botoșani - FC U Craiova 1-1. Echipa lui Mutu a scăpat printre degete victoria
IERI LA 18:22
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32