Conform informațiilor ProSport, FCSB și-a setat două obiective clare pentru următoarele zile: aducerea lui Constantin Budescu și cumpărarea unui fundaș central.
FCSB este dispusă să plătească pentru ca Budescu să se alăture clubului bucureștean chiar din această iarnă, deși contractul său cu Astra va expira la vară și ar putea să vină gratis.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Plecarea lui Dennis Man a adus fonduri suplimentare iar conducerea clubului este îngrijorată că se plasează prea multă responsabilitate pe jucători tineri precum Moruțan, Coman sau Octavian Popescu.
Astfel, FCSB ar putea profita de situația delicată de la Astra, acolo unde fotbaliștii sunt neplătiți de luni bune. De altfel, Budescu și-a exprimat public nemulțumirea față de restanțele salariale. Drept urmare, dacă Astra ar putea primi o sumă rezonabilă pentru Budescu, acest lucru ar reprezenta o adevărată gură de oxigen pentru clubul din Giurgiu.

Dinamo - FCSB 0-1

FCSB s-a impus pe terenul lui Dinamo prin golul marcat de Florin Tănase încă din minutul 9. "Roș-albaștrii" și-au arătat superioritatea și au dominat partida de la un capăt la altul, iar diferența de scor putea fi mai mare. Dinamo a jucat mai mult cu sufletul, dar și-a arătat limitele, elevii lui Gane având puține șanse de a reveni în meci.
Astfel, FCSB și-a mărit din nou avansul în fruntea clasamentului din Liga 1. Jucătorii lui Toni Petrea au din nou 4 puncte în plus față de CFR Cluj, care va juca în această etapă contra Viitorului. În etapa viitoare, FCSB va juca pe teren propriu cu Academica Clinceni, una dintre revelațiile acestei ediții de Liga 1.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11