Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB pregătește un nou transfer din Liga 1

Sebastian Ujica

Publicat 08/10/2019 la 17:11 GMT+3

FCSB pregătește deja întăriri pentru a doua parte a sezonului din Liga 1. Fofana de la Gaz Metan Mediaș este ultima variantă dorită.

Eurosport

Credit imagine: Eurosport

FCSB este în căutare de jucători pe care să îi aducă în iarnă. După un început mai slab de sezon, patronul Gigi Becali a început să se uite la fotbaliștii din Liga 1 și pare că s-a decis asupra a două nume, Boubacar Fofana (29 de ani) și Dumitru Nicolae Cardoso (27 de ani), de la Gaz Metan Mediaș.
În privința lui Fofana, discuțiile ar fi început deja. Fanatik anunță că marți au avut loc primele negocieri asupra termenilor pentru care s-ar face trecerea mijlocașului la echipa din București. Aceeași sursă anunță că suma de transfer se învârte în jurul a 250.000 de euro. Interesul pentru cei doi a fost confirmat și de Gigi Becali, în urmă cu câteva zile: ”Îmi place Dumitru Cardoso, dar el nu e atacant. Trebuie să-l luăm, că el e român. Îmi place foarte mult și Fofana de la Gaz Metan, e fotbalist adevărat, nu pierde mingea”.
Fofana a ajuns la Mediaș în vara anului trecut, din postura de jucător liber de contract. În acest sezon a prins 8 partide, toate în Liga 1.
Cardoso a ajuns la Mediaș în urmă cu două luni, tot din postura de jucător fără angajament. A prins 9 partide și a marcat de 4 ori.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo