FCSB este în căutare de jucători pe care să îi aducă în iarnă. După un început mai slab de sezon, patronul Gigi Becali a început să se uite la fotbaliștii din Liga 1 și pare că s-a decis asupra a două nume, Boubacar Fofana (29 de ani) și Dumitru Nicolae Cardoso (27 de ani), de la Gaz Metan Mediaș.
În privința lui Fofana, discuțiile ar fi început deja. Fanatik anunță că marți au avut loc primele negocieri asupra termenilor pentru care s-ar face trecerea mijlocașului la echipa din București. Aceeași sursă anunță că suma de transfer se învârte în jurul a 250.000 de euro. Interesul pentru cei doi a fost confirmat și de Gigi Becali, în urmă cu câteva zile: ”Îmi place Dumitru Cardoso, dar el nu e atacant. Trebuie să-l luăm, că el e român. Îmi place foarte mult și Fofana de la Gaz Metan, e fotbalist adevărat, nu pierde mingea”.
Fofana a ajuns la Mediaș în vara anului trecut, din postura de jucător liber de contract. În acest sezon a prins 8 partide, toate în Liga 1.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Cardoso a ajuns la Mediaș în urmă cu două luni, tot din postura de jucător fără angajament. A prins 9 partide și a marcat de 4 ori.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20