Eurosport

FCSB ratează șansa de a se apropia de liderul CFR Cluj după egalul cu Academica Clinceni

FCSB ratează șansa de a se apropia de liderul CFR Cluj după egalul cu Academica Clinceni

10/02/2020 la 21:54Actualizare 10/02/2020 la 21:58

FCSB și Academica Clinceni au remizat luni seară pe Arena Națională în etapa cu numărul 24, scor 0-0.

După o primă repriză în care Academica a avut șanse bune de a deschide scorul, băieții lui Bogdan Argeș Vintilă nu au strălucit nici în partea secundă. Tehnicianul de pe banca gazdelor a făcut două schimbări la pauză, introducându-i pe teren pe Moruțan și Gnohere, însă desfășurarea partidei nu a căpătat o altă dinamică.

Finalul de meci le-a aparținut celor de la FCSB, însă elevii lui Vintilă nu au reușit să înscrie. În urma acestui rezultat, FCSB se menține pe locul 3, cu 43 de puncte după 24 de etape, iar Academica pe locul 13, cu 21 de puncte după tot atâtea runde. În etapa viitoare, FCSB ca evolua în derby-ul etern cu Dinamo, în timp ce Academica Clinceni va juca pe teren propriu împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș.

Echipele de start:

  • FCSB: Bălgrădean - Creţu, Planic, Cristea, Soiledis - Oaidă, Filip, Olaru - Tănase - Man, Coman
  • Academica: M. Santos - Kontoes, Bejan, Munoz, Dobrescu - Albu - Merloi, Cebotaru, Ilie, Buziuc - S. Moussa

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.