După o primă repriză în care Academica a avut șanse bune de a deschide scorul, băieții lui Bogdan Argeș Vintilă nu au strălucit nici în partea secundă. Tehnicianul de pe banca gazdelor a făcut două schimbări la pauză, introducându-i pe teren pe Moruțan și Gnohere, însă desfășurarea partidei nu a căpătat o altă dinamică.
Finalul de meci le-a aparținut celor de la FCSB, însă elevii lui Vintilă nu au reușit să înscrie. În urma acestui rezultat, FCSB se menține pe locul 3, cu 43 de puncte după 24 de etape, iar Academica pe locul 13, cu 21 de puncte după tot atâtea runde. În etapa viitoare, FCSB ca evolua în derby-ul etern cu Dinamo, în timp ce Academica Clinceni va juca pe teren propriu împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș.

Echipele de start:

Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
ACUM 6 ORE
  • FCSB: Bălgrădean - Creţu, Planic, Cristea, Soiledis - Oaidă, Filip, Olaru - Tănase - Man, Coman
  • Academica: M. Santos - Kontoes, Bejan, Munoz, Dobrescu - Albu - Merloi, Cebotaru, Ilie, Buziuc - S. Moussa
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
IERI LA 14:54
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
15/09/2021 LA 11:32