Mai mult, conducerea "roș-albaștrilor" a hotărât să diminueze și mai mult riscul unei posibile infectări cu Covid-19, împărțind lotul vicecampioanei României în grupuri a câte 4 jucători. Oficialii FCSB-ului au informat că această decizie a fost implementată încă din prima zi de revenire la baza din Berceni.

Jucătorii FCSB-ului vor fi testați pentru a doua oară

În același comunicat, "roș-albaștrii" au precizat când va avea loc următoarea serie de teste pentru Covid-19:
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
ACUM 12 ORE
"Jucătorii FCSB continuă pregătirea centralizată, în așteptarea reluării Ligii 1 și a Cupei României. Fotbaliștii se antrenează în grupuri de câte patru, care au fost stabilite încă de la intrarea în cantonamentul de la Baza Sportiva FCSB. Toți membrii delegației vor efectua testul COVID-19 pentru a doua oară zilele viitoare, după ce primul test a relevat faptul că niciunul dintre aceștia nu a fost infectat.", se arată într-un comunicat emis de FCSB
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
IERI LA 14:54
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
15/09/2021 LA 11:32