Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB respectă cu strictețe regulile de la antrenamente! Cum au fost surprinși "roș-albaștrii"

Cosmin Cioboata

Actualizat 20/05/2020 la 17:16 GMT+3

Proaspăt reveniți la antrenamente, jucătorii de la FCSB respectă cu strictețe regulile impuse de autoritățile din țara noastră.

Jucătorii FCSB-ului se antrenează în grupuri a câte 4 / Sursa foto: FCSB

Credit imagine: Eurosport

Mai mult, conducerea "roș-albaștrilor" a hotărât să diminueze și mai mult riscul unei posibile infectări cu Covid-19, împărțind lotul vicecampioanei României în grupuri a câte 4 jucători. Oficialii FCSB-ului au informat că această decizie a fost implementată încă din prima zi de revenire la baza din Berceni.

Jucătorii FCSB-ului vor fi testați pentru a doua oară

În același comunicat, "roș-albaștrii" au precizat când va avea loc următoarea serie de teste pentru Covid-19:
"Jucătorii FCSB continuă pregătirea centralizată, în așteptarea reluării Ligii 1 și a Cupei României. Fotbaliștii se antrenează în grupuri de câte patru, care au fost stabilite încă de la intrarea în cantonamentul de la Baza Sportiva FCSB. Toți membrii delegației vor efectua testul COVID-19 pentru a doua oară zilele viitoare, după ce primul test a relevat faptul că niciunul dintre aceștia nu a fost infectat.", se arată într-un comunicat emis de FCSB
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo