Adi Popa s-a aflat în proces cu FCSB în ultimele luni, după ce a fost trimis în șomaj tehnic la începutul pandemiei. Atacantul de 32 de ani nu a fost de acord cu decizia clubului bucureștean și l-a dat în judecată, iar în final a avut câștig de cauză.

FCSB riscă depunctarea, după procesul pierdut în fața lui Adi Popa

Popa, în prezent la Academica Clinceni, a dezvăluit la finalul meciului câștigat astăzi de ilfoveni în fața lui FC Botoșani, scor 2-1, că FCSB riscă să fie depunctată dacă nu va plăti daunele în valoare de 45.000 de euro în următoarele 14 zile:
Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
ACUM 7 ORE
"Azi era termenul limită, până azi trebuiau să plătească banii. Din ce ştiu, nu s-au plătit banii. Bănuiesc că urmează o amendă şi, din ce am înţeles, se intră în cele 14 zile până la depunctare.
Ei au avut termen limită de plată azi, nu au plătit şi acum mai au 14 zile la dispoziție, după care vor fi depunctați. Asta ştiu de la avocaţi", a spus Adi Popa, la finalul meciului cu FC Botoșani.

Adi Popa ajunsese să câștige 2.200 de lei la FCSB

La începutul pandemiei de coronavirus, FCSB a trimis în șomaj tehnic jucătorii, iar printre cei care nu au acceptat decizia conducerii s-a numărat și Adi Popa.
Atacantul cu 24 de selecții la națională revenise recent la formația "roș-albastră", sub formă de împrumut de la Reading, și avea cel mai mare salariu: 20.000 de euro/lună. După ce intrat în șomaj tehnic, Popa ajunsese să încaseze numai 2.200 de lei.
"Șomajul tehnic era de 22 de milioane (n.r 2.200 de lei). Ciudată această chestie cu șomajul, duce spre SF (n.r Științifico-fantastic) ce se întâmplă la noi, în România. Nu mi s-ar părea normal, chiar dacă ar fi legal, să ți se reducă salariul cu 90%, e incredibil.
Am câștigat jumătate din bani în prima instanță, iar în a doua am câștigat restul. Dar sunt două luni de când nu am primit motivarea. Am câștigat, dar nu știu ce am câștigat. Am câștigat restul banilor, dar clubul nu plătește până nu vine motivarea. Nu înțeleg cum se judecă. Am câștigat ceva, dar nu știu ce (râde). Sunt reprezentat de AFAN, însă n-au ce să facă", spunea, la finalul anului trecut, Adi Popa, pentru Digisport.
Adi Popa s-a despărțit în vară de FCSB, iar acum evoluează la Academica Clinceni. Atacantul de 32 de ani a marcat primul gol al meciului disputat astăzi cu FC Botoșani, în etapa a 19-a din Liga 1. Ilfovenii s-au impus cu 2-1 și au urcat pe locul 5. La ora actuală, FCSB, fosta echipă a lui Popa, se află pe primul loc în Liga 1.
https://i.eurosport.com/2021/01/24/2978140.jpg
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10