În ultimele zile s-a discutat intens despre transferul lui Haruț la FCSB, dar oficialii celor două echipe nu se puneau de acord asupra sumei de transfer.
Astăzi, părțile s-au așezat la masa negocierilor și au bătut palma, potrivit impresarului tânărului fotbalist, Florin Vulturar.
Haruț vine să ajute apărarea lui Toni Petrea, fiind un tânăr de mare perspectivă. El e un fotbalist polivalent, care poate evolua atât în banda dreaptă, cât și în centrul apărării.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
"Cluburile s-au înțeles! Mai sunt doar câteva detalii de pus la punct!", a spus Florin Vulturar, impresarul fotbalistului, pentru digisport.ro.

Haruț, la FCSB pentru 600.000 de euro

Potrivit sursei citate, conducerea FCSB era inițial dispusă să ofere 500.000 de euro pentru apărătorul de la Botoșani. În cele din urmă, roș-albaștrii au supralicitat, văzând că oficialii grupării moldave sunt reticenți să renunțe la fotbalist pentru această sumă.
Ca atare, s-a ajuns la un acord pentru 600.000 de euro, Botoșani urmând a păstra și un procent dintr-un viitor transfer.
Suma pare pare pentru un fotbalist de la Botoșani, dar FCSB a făcut de-a lungul timpului afaceri destul de bune cu gruparea din Moldova. În plus, transferul lui Moruțan în Emiratele Arabe a intrat pe ultima sută de metri, astfel că roș-albaștrii vor beneficia de lichidități importante pentru a face câteva transferuri de mare viitor.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11