Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB s-a înțeles cu Botoșani pentru transferul lui Denis Haruț. Suma impresionantă plătită

Cristian Mihală

Actualizat 05/01/2021 la 19:45 GMT+2

Denis Haruț (21 ani), fundașul lui Botoșani, va deveni noul jucător al liderului Ligii 1, FCSB. Agentul jucătorului a anunțat că cele două cluburi s-au pus de acord pentru mutare.

Denis Hăruț, în duel cu Octavian Popescu, în Botoșani - FCSB

Credit imagine: Eurosport

În ultimele zile s-a discutat intens despre transferul lui Haruț la FCSB, dar oficialii celor două echipe nu se puneau de acord asupra sumei de transfer.
Astăzi, părțile s-au așezat la masa negocierilor și au bătut palma, potrivit impresarului tânărului fotbalist, Florin Vulturar.
Haruț vine să ajute apărarea lui Toni Petrea, fiind un tânăr de mare perspectivă. El e un fotbalist polivalent, care poate evolua atât în banda dreaptă, cât și în centrul apărării.
"Cluburile s-au înțeles! Mai sunt doar câteva detalii de pus la punct!", a spus Florin Vulturar, impresarul fotbalistului, pentru digisport.ro.

Haruț, la FCSB pentru 600.000 de euro

Potrivit sursei citate, conducerea FCSB era inițial dispusă să ofere 500.000 de euro pentru apărătorul de la Botoșani. În cele din urmă, roș-albaștrii au supralicitat, văzând că oficialii grupării moldave sunt reticenți să renunțe la fotbalist pentru această sumă.
Ca atare, s-a ajuns la un acord pentru 600.000 de euro, Botoșani urmând a păstra și un procent dintr-un viitor transfer.
Suma pare pare pentru un fotbalist de la Botoșani, dar FCSB a făcut de-a lungul timpului afaceri destul de bune cu gruparea din Moldova. În plus, transferul lui Moruțan în Emiratele Arabe a intrat pe ultima sută de metri, astfel că roș-albaștrii vor beneficia de lichidități importante pentru a face câteva transferuri de mare viitor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo