Academica Clinceni se numără printre revelațiile sezonului curent din Liga 1. Formația pregătită de Ilie Poenaru s-a impus în weekend pe terenul lui FCSB, scor 1-0, și speră la un loc de playoff.

După 22 de etape, gruparea ilfoveană se află pe locul 6 în Liga 1, la 5 puncte deasupra playout-ului.

Romanian Liga I
Război al comunicatelor din cauza partidei Viitorul-Poli Iași: "O țară întreagă a văzut cauza reală"
ACUM 9 ORE

Jucătorii celor de la Clinceni, printre care se numără și foști jucători de la FCSB - precum Adi Popa, Florin Gardoș și Raul Rusescu -, s-au simțit excelent pe gazonul de pe Arena Națională.

Din acest motiv, ilfovenii vor să joace și următoarea partidă din campionat (de pe teren propriu), cu Universitatea Craiova (14 februarie), pe cel mai mare stadion din România, anunță as.ro.

FCSB s-a revoltat după ce Clinceni a anunțat că vrea să joace pe Arena Națională meciul cu Craiova

Decizia Academicii Clinceni nu le-a picat bine celor de la FCSB. Potrivit sport.ro, președintele Valeriu Argăseală s-a revoltat și a respins din start ideea, după ce ilfovenii au depus cerere la LPF.

Oficialii "roș-albaștri" se tem că un număr mare de meciuri, într-un timp mult prea scurt, va strica gazonul de pe Arena Națională.

În același timp, cei de la FCSB ar fi fost informați că dorința de a evolua pe uriașul stadion din Capitală i-ar fi aparținut, de fapt, Universității Craiova, una dintre rivalele clubului bucureștean în cursa pentru titlu.

https://i.eurosport.com/2021/02/08/2988433.jpg
Romanian Liga I
Eugen Neagoe iese la atac, după victoria cu Dinamo: "Suporterii au ce au vrut, se văd rezultatele"
22/02/2021 LA 12:16
Romanian Liga I
Ionel Gane nu se mai gândește la playoff: "Cupa rămâne principalul obiectiv pentru Dinamo!"
21/02/2021 LA 21:18