Articol scris de Răzvan Cîrceag
FCSB a oficializat până acum 4 achiziții: Stipe Vucur (fundaș central), Alexandru Crețu (mijlocaș defensiv), Andrei Cordea (mijlocaș ofensiv) și Zdenek Ondrasek.
Însă "roș-albaștri" sunt activi pe piața transferurilor și la capitolul plecări. După ce Aristidis Soiledis și-a anunțta plecarea de la club, Alexandru Stan și Andrei Istrate se pregătesc sunt următorii 2 jucători care vor juca la altă echipă în sezonul viitor. Aceștia se antrenează deja cu Poli Iași și vor semna după vizita medicală.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09

FCSB îi împrumută la Poli Iași pe Istrate și Stan

Atacantul Andrei Istrate (19 de ani) și Alexandru Stan (32 de ani) sunt cei doi fotbaliști ai FCSB-ului care se antrenează deja cu Poli Iași, sub comanda tehnicianului Costel Enache, formație care a retrogradat în eșalonul secund.
Conform liga2.prosport, aceștia vor semna un contract valabil pe un an de zile după ce vor trece testele medicale, iar în cazul lui Istrate este vorba doar de un împrumut. Andrei Istrate a marcat și o dublă într-un meci de test pe care l-au disputat împotriva juniorilor mari ai academiei.
Alexandru Stan a evoluat în ultimul timp la FCSB 2, în Liga 3, în timp ce tânărul Istrate a bifat 11 meciuri pentru echipa mare a FCSB-ului și a reușit să înscrie un gol, chiar împotriva lui Poli Iași.
Pe lângă cei doi, ieșenii mai așteaptă vizita medicală a lui Marian Stoenac (28 de ani) pentru a semna contractul și speră să-l aducă și pe Ștefan Cană de la FCSB.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20