Titular indiscutabil la Pisa, Marius Marin e un tânăr mijlocaș cu un potențial enorm. Acum o săptămână, jurnaliștii din Italia vorbeau despre un interes al lui Torino pentru internațional, dar între timp lucrurile au evoluat. Conform transfermarketweb.com, CFR și FCSB s-au interesat și ele de posibilitatea unui transfer, dar pe radar a apărut și Genoa.
"Marius Marin este un jucător de picior drept, cu multă calitate și cu o poziționare excelentă în teren, fiind capabil să facă ambele faze", au scris italienii despre jucătorul român.

Marius Marin: "Îmi doresc să ajung în Serie A"

Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
ACUM 10 ORE
Marius nu pare tentat de o revenire în România, dorind să rămână în fotbalul mare. De curând, el a declarat că își dorește foarte mult să ajungă în Serie A, dar mai întâi vrea să încheie sezonul cu Pisa, echipa sa actuală.
"Mă bucur foarte mult de această veste (n.r. interesul lui Torino pentru el), sper din tot sufletul să trecem cu bine peste acestă perioadă și să demonstrez din nou pe teren și să ajung să joc din ce în ce mai sus.
Îmi doresc foarte mult să joc în Seria A, este campionatul în care am visat să joc de mic, dar momentan sunt la Pisa și trebuie să termin campionatul aici, cu bine. Dar pentru mine ar fi o oportunitate foarte mare", a declarat Marius Marin, pentru Gazeta Sporturilor.

Marius Marin, din 2016 în Italia

De-a lungul sezonului curent, Marin a bifat 20 de meciuri pentru Pisa, formație aflată pe locul 11 în Serie B. Milocașul român, cotat la 300.000 de euro de transfermarkt.com, a reușit să ofere 3 pase decisive în stagiunea aceasta.
Marius Marin a făcut pentru prima oară cunoștință cu fotbalul italian în 2016, când a ajuns la Sassuolo Primavera. Mijlocașul n-a bifat vreo apariție pentru prima echipă, fiind împrumutat la Catanzaro și Pisa, echipe din ligile inferioare ale Italiei.
Marin a bifat 2 selecții la naționala de tineret a României, sub comanda lui Mirel Rădoi, în preliminariile Euro U21 de anul trecut.
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10