În ziua în care roș-albaștrii au reușit în cele din urmă să îl transfere pe Haruț, ProSport anunță că oficialii formației din Berceni au mai reușit o super-mutare pe piața transferurilor. Totul în perspectiva sezonului viitor, când FCSB țintește calificarea în grupele Europa League. Roș-albaștrii și l-au dorit pe Budescu încă din această iarnă, pentru a-i ajuta să ia titlul, dar cluburile nu s-au înțeles la bani. Astfel, fotbalistul va ajunge din vară în lotul grupării lui Petrea.
Budescu are o clauză în contractul cu Astra conform căreia poate pleca liber la finalul sezonului și o va folosi. Deja mijlocașul ofensiv s-a înțeles cu FCSB asupra contractului, urmând a reveni, din vară, la formația pentru care a mai evoluat în perioada 2017-2018. Venirea lui va fi cu atât mai importantă cu cât e foarte posibil ca Petrea să îl piardă în iunie pe unul dintre fotbaliștii care formează trioul ofensiv. Man a plecat deja, dar conducerea speră ca și Tănase sau Coman să prindă un transfer în Vest, pe o sumă importantă.
"De ce să nu mă întorc la FCSB? Eu m-am simţit foarte bine acolo şi am văzut că s-a scris şi prin ziare de acest transfer. Acum privesc altfel lucrurile pe care le fac, după ce înaintezi în vârstă trebuie să te mai şi schimbi. Chiar dacă eu sunt tot un tânăr cu speranţe", a spus Budescu de curând.
Romanian Liga I
E deja Dan Petrescu la "cuțite" cu oficialii CFR-ului? "Nu știu cine e, nu l-am adus eu"
ACUM O ORĂ

900.000 de euro costa transferul lui Budescu acum

Astra ar fi fost de acord să îl cedeze de acum pe fotbalist, dar voia o sumă care nu are vreo legătură cu nivelul fotbalului românesc.
Budescu a fost vândut prima oară de giurgiuveni în 2016, când formația chineză DL Yifan a plătit 1,5 milioane de euro pentru internaționalul român. Mijlocașul ofensiv a revenit la Astra după numai 6 luni, sub formă de împrumut, iar în iarna anului 2017 a fost recuperat definitiv de echipa din Liga 1, fără să plătească vreun ban.
"Sărmăluță" a revenit la Astra în vara anului 2019, tot gratuit, iar oficialii giurgiuveni sperau să îl cedeze a 3-a oară în schimbul sumei de 900.000 de euro.
"E posibilă orice tranzacție în acest moment, dar are o clauză de reziliere. Deocamdată e sub contract cu noi, cel puțin până la vară. Dacă se va plăti această clauză, poate pleca fără acordul nostru. Suma e de 900.000 de euro. Budescu e un jucător care își merită banii. A demonstrat că și-a revenit din toate punctele de vedere", a spus Dani Coman, președintele Astrei, pentru Digisport, la începutul anului.
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
17/09/2021 LA 13:48
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
16/09/2021 LA 14:54