FCSB și Universitatea Craiova se vor întâlni duminică seară (ora 20:30), în penultima rundă din sezonul regulat din Liga 1. Înaintea confruntării de pe Arena Națională, oltenii vor trimite o solicitare către Agenția Națională Anti-Doping (ANAD) pentru a fi realizat un control anti-doping în cadrul lotului celor de la FCSB, potrivit gsp.ro.

FCSB - Universitatea Craiova | Oltenii vor solicita control anti-doping înaintea derby-ului de la București

Oficialii Craiovei vor ca jucătorii FCSB-ului să efectueze două rânduri de teste: unul înaintea partidei, la baza din Berceni, și altul la finalul meciului. Dacă ANAD va da "undă verde" solicitării, oltenii vor fi nevoiți să acopere cheltuielile controlului anti-doping.
Romanian Liga I
Basarab Panduru revine în fotbalul românesc pentru a pune umărul la câștigarea titlului
ACUM 7 ORE
De notat că o mulțime de jucători de la FCSB se află în prezent la naționala României, precum și la selecționata de tineret.
O situație similară a avut loc înaintea derby-ului dintre Dinamo și FCSB. Atunci, suporterii-acționari din programul DDB au făcut solicitare la ANAD pentru a fi efectuat un control anti-doping la formația pregătită de Toni Petrea. În cele din urmă, controlul a avut loc la finalul meciului din Cupa României, iar cei care au avut de suferit au fost chiar cei de la Dinamo.

FCSB - Universitatea Craiova | Oltenii vor face deplasarea la București cu avionul

Universitatea Craiova ve veni pe terenul FCSB-ului cu un bilanț dezastruos în contextul meciurilor directe, din deplasare. Oltenii n-au câștigat vreo partidă pe terenul "roș-albaștrilor" în ultimii 7 ani. În această perioadă, Craiova a pierdut 9 meciuri și a obținut o remiză.
Oltenii vor face deplasarea la București cu avionul, ci nu cu trenul, așa cum s-au obișnuit înaintea ultimelor meciuri de pe terenul FCSB-ului.
Cu 2 etape rămase din sezonul regulat, FCSB este lider în Liga 1, în timp ce Craiova ocupă locul 3. Diferența dintre cele două rivale este de 7 puncte.
Romanian Liga I
FCSB e gata de o mutare de senzație pe piața transferurilor: Ronaldo Deaconu
ACUM 9 ORE
Romanian Liga I
EXCLUSIV - Petrescu, ca și demis de la CFR! Boloni și-a dat acordul de principiu să vină în Gruia
21/10/2021 LA 08:20