Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB - Universitatea Craiova | Ouzounidis, cu gândul la victorie: "Vom încerca să câștigăm!"

Cosmin Cioboata

Publicat 03/04/2021 la 11:39 GMT+3

FCSB și Universitatea Craiova se vor întâlni în derby-ul etapei a 29-a din Liga 1, duminică, de la ora 20:30. Marinos Ouzounidis, antrenorul oltenilor, a anunțat că jucătorii săi vor intra pe teren cu un singur gând: victoria.

Universitatea Craiova - FCSB 0-2, în Liga 1 (Sursa: mediafax.ro)

Credit imagine: Eurosport

FCSB - Universitatea Craiova este capul de afiș al rundei cu numărul 29 din Liga 1. Partida va conta enorm în lupta pentru primul loc, la finalul sezonului regulat.
Despre importanța meciului, mutat de pe Arena Națională la Giurgiu, este conștient, evident, și Marinos Ouzounidis, tehnicianul Craiovei. Grecul a recunoscut că formația olteană va intra pe teren cu gândul la victorie.

FCSB - Universitatea Craiova | Ouzounidis, cu gândul la victorie: "Vom încerca să câștigăm!"

Antrenorul oltenilor a analizat jocul FCSB-ului și a înțeles care va fi principalul "obstacol" în partida de la Giurgiu: tempo-ul ridicat impus de trupa lui Toni Petrea în debutul meciurilor.
"FCSB este o echipă foarte bună, dar şi noi avem o echipă foarte bună. Din ce am văzut până acum, FCSB începe meciurile în forţă, aşa că trebuie să fim atenţi în primele minute, să controlăm jocul pentru a scoate un rezultat pozitiv.
Niciodată nu începi un meci cu gândul la un rezultat de egalitate. Cu siguranţă vom încerca să câştigăm. Nu va fi uşor, însă vrem să ne ridicăm nivelul. În clasament suntem mai jos, aşa că e foarte important să câştigăm.
După meci, vedem, poate un egal e avantajos, dar la început noi ne gândim doar la victorie. Vrem să câştigăm. Mă aştept la un meci dificil, dar ştiu cât de mult ar însemna pentru noi o victorie cu FCSB din punct de vedere al moralului şi al clasamentului.", a spus Marinos Ouzounidis, înaintea derby-ului FCSB - Universitatea Craiova.
Pentru duelul de la Giurgiu, Ouzounidis îl va avea la dispoziție și pe atacantul Elvir Koljic, accidentat grav toamna trecută. Singura absență a oltenilor va fi cea a lui Nicușor Bancu, care este suspendat.

FCSB - Universitatea Craiova | Antrenorul oltenilor vrea să vadă atitudine din partea jucătorilor

Evident, Ouzounidis a urmărit și meciul tur dintre cele două echipe, câștigat de FCSB pe "Ion Oblemenco", scor 2-0, după golurile marcate de Dennis Man.
Grecul a tras un semnal de alarmă, spunând că echipa sa nu va trebui să renunțe la luptă în cazul în care FCSB va reuși să înscrie și în meciul de duminică:
"Am văzut meciul tur, echipa noastră a suferit mult după ce a primit golul. De aceea trebuie să fim concentraţi, să gestionăm bine toate momentele jocului. Şi chiar dacă se va întâmpla să primim gol, trebuie să rămânem montaţi, e foarte important acest lucru.
În aceste meciuri contează foarte mult atitudinea şi caracterul şi din acest motiv vreau să văd asta pe teren la jucătorii mei. FCSB este pe locul 1 în clasament, asta înseamnă că până acum e cea mai bună echipă. Dar eu am încredere în echipa mea şi sunt sigur că suntem la acelaşi nivel cu ei", a mai spus antrenorul Craiovei.
Înaintea duelului de la Giurgiu, FCSB este lider în Liga 1, cu 63 de puncte. De cealaltă parte, Universitatea Craiova ocupă poziția a 3-a, la 7 puncte în spatele "roș-albaștrilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo