FCSB - Universitatea Craiova este capul de afiș al rundei cu numărul 29 din Liga 1. Partida va conta enorm în lupta pentru primul loc, la finalul sezonului regulat.
Despre importanța meciului, mutat de pe Arena Națională la Giurgiu, este conștient, evident, și Marinos Ouzounidis, tehnicianul Craiovei. Grecul a recunoscut că formația olteană va intra pe teren cu gândul la victorie.

FCSB - Universitatea Craiova | Ouzounidis, cu gândul la victorie: "Vom încerca să câștigăm!"

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Antrenorul oltenilor a analizat jocul FCSB-ului și a înțeles care va fi principalul "obstacol" în partida de la Giurgiu: tempo-ul ridicat impus de trupa lui Toni Petrea în debutul meciurilor.
"FCSB este o echipă foarte bună, dar şi noi avem o echipă foarte bună. Din ce am văzut până acum, FCSB începe meciurile în forţă, aşa că trebuie să fim atenţi în primele minute, să controlăm jocul pentru a scoate un rezultat pozitiv.
Niciodată nu începi un meci cu gândul la un rezultat de egalitate. Cu siguranţă vom încerca să câştigăm. Nu va fi uşor, însă vrem să ne ridicăm nivelul. În clasament suntem mai jos, aşa că e foarte important să câştigăm.
După meci, vedem, poate un egal e avantajos, dar la început noi ne gândim doar la victorie. Vrem să câştigăm. Mă aştept la un meci dificil, dar ştiu cât de mult ar însemna pentru noi o victorie cu FCSB din punct de vedere al moralului şi al clasamentului.", a spus Marinos Ouzounidis, înaintea derby-ului FCSB - Universitatea Craiova.
Pentru duelul de la Giurgiu, Ouzounidis îl va avea la dispoziție și pe atacantul Elvir Koljic, accidentat grav toamna trecută. Singura absență a oltenilor va fi cea a lui Nicușor Bancu, care este suspendat.

FCSB - Universitatea Craiova | Antrenorul oltenilor vrea să vadă atitudine din partea jucătorilor

Evident, Ouzounidis a urmărit și meciul tur dintre cele două echipe, câștigat de FCSB pe "Ion Oblemenco", scor 2-0, după golurile marcate de Dennis Man.
Grecul a tras un semnal de alarmă, spunând că echipa sa nu va trebui să renunțe la luptă în cazul în care FCSB va reuși să înscrie și în meciul de duminică:
"Am văzut meciul tur, echipa noastră a suferit mult după ce a primit golul. De aceea trebuie să fim concentraţi, să gestionăm bine toate momentele jocului. Şi chiar dacă se va întâmpla să primim gol, trebuie să rămânem montaţi, e foarte important acest lucru.
În aceste meciuri contează foarte mult atitudinea şi caracterul şi din acest motiv vreau să văd asta pe teren la jucătorii mei. FCSB este pe locul 1 în clasament, asta înseamnă că până acum e cea mai bună echipă. Dar eu am încredere în echipa mea şi sunt sigur că suntem la acelaşi nivel cu ei", a mai spus antrenorul Craiovei.
Înaintea duelului de la Giurgiu, FCSB este lider în Liga 1, cu 63 de puncte. De cealaltă parte, Universitatea Craiova ocupă poziția a 3-a, la 7 puncte în spatele "roș-albaștrilor.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11