Bogdan Planic și-a reziliat în vară unilateral contractul cu FCSB, iar la scurt timp a fost anunțat oficial la noua echipă, Maccabi Haifa, din Israel. Noul club și-a asumat un risc, în contextul în care situația apărătorului era una neclară, dar din câte se pare nu a riscat foarte mult.
Roș-albaștrii au intentat un proces la FIFA, în urma căruia sperau să primească despăgubiri de 10 milioane de euro. Verdictul final se va da la finalul acestei luni, iar israelienii au semnale clare că vor pierde. Totuși, conform looksport.ro, Maccabi Haifa îi va plăti clubului din Berceni despăgubiri de doar 200.000 de euro, o sumă infimă pentru un fundaș de 29 de ani care e extrem de bine cotat.

Planic a plecat de la FCSB, după 3 ani

Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
ACUM 4 ORE
Planic a fost nemulțumit de reducerile salariale din pauza competițională cauzată de pandemia de coronavirus. În cele din urmă, sârbul a decis să plece de la formația roș-albastră, după 3 ani.
Planic a ajuns la Maccabi Haifa liber de contract, în ciuda amenințărilor venite din partea FCSB-ului. Oficialii "roș-albaștrilor" susțineau că orice echipă care îl va aduce pe fundașul sârb va trebui să plătească clauza de 10 milioane de euro.
Cotat la 1,6 milioane de euro de transfermarkt.com, Bogdan Planic a ajuns la FCSB în luna august a anului 2017. Planic a jucat în 30 de meciuri în sezonul precedent pentru FCSB, reușind o pasă de gol.
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
IERI LA 11:32
Romanian Liga I
Deaconu a făcut marele anunţ: de când vom avea VAR în Liga 1
IERI LA 09:35