După trei înfrângeri la rând în toate competițiile, formația din Berceni pare să își fi reglat mecanismele și a început o nouă serie câștigătoare. În runda trecută, s-a impus contra Chindiei, iar azi elevii lui Toni Petrea au legat două victorii la rând.
Confruntarea de la Botoșani se anunța una grea, având în vedere ambițiile gazdelor și forma lor, însă roș-albaștrii au fost în controlul partidei. În prima repriză, au cerut două penaltyuri, însă Ovidiu Hațegan a considerat că nu s-a comis vreo infracțiune.

Botoșani - FCSB 0-2 | Meci ușor pentru oaspeți, după pauză

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
După pauză, Florin Tănase, din pasa lui Moruțan și Darius Olaru au punctat repede, astfel că finalul a fost unul liniștit pentru oaspeți.
Grație acestui succes, FCSB acumulează 54 de puncte, distanțându-se la 3 lungimi distanță de marea rivală, CFR. Aceasta va evolua luni, de la 20:30, pe teren propriu, cu FC Argeș. O confruntare în care campioana e mare favorită, dar piteștenii traversează o perioadă bună, fără înfrângere în ultimele 5 partide.
De partea cealaltă, Botoșani pune capăt unei serii impresionante, în care a legat 4 victorii și un egal. Moldovenii sunt pe 5, la 4 puncte de prima formație care nu prinde play-off-ul, UTA Arad. Până la finalul sezonului regulat au mai rămas doar 5 etape, astfel că formația lui Croitoru are șanse mari să termine între primele 6.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11