Chindia a avut prima mare ocazie a meciului disputat la Giurgiu, pe stadionul Astrei. Dulca a trimis un șut puternic către poarta lui Andrei Vlad, dar portarul FCSB-ului a intervenit fără probleme.
Apoi, trupa lui Toni Petrea a început să pună presiune din ce în ce mai mare la poarta Chindiei, iar Iulian Cristea a deblocat tabela în minutul 23. Fundașul "roș-albaștrilor" a reluat în plasă din careul mic, după centrarea expediată de Moruțan.
Mingea a trecut pe lângă goalkeeper-ul Aioani, iar fundașul FCSB-ului a înscris cu ceva noroc, deși poziția era ideală.
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
IERI LA 09:32

FCSB a câștigat meciul cu Chindia și s-a apropiat la 3 puncte de liderul Craiova

Vînă și-a încercat și el norocul cu un șut de la distanță, dar n-a nimerit cadrul porții. Oaspeții și-au dublat avantajul după aproape o oră de joc, prin Florin Tănase. Căpitanul FCSB-ului a finalizat cu piciorul stâng, de la marginea careului, iar șutul pe jos l-a păcălit pe Aioani.
Tănase a ajuns la golul cu numărul 7 în acest sezon, egalându-l în topul golgheterilor pe colegul Dennis Man.
FCSB a fost foarte aproape să înscrie și golul 3 în minutul 64, dar pasa lui Cristea către Man a fost interceptată de Fomba, care și-a salvat echipa de la o fază iminentă de gol. Man și Buș au mai ratat două ocazii până la finalul partidei.
S-a încheiat 2-0 pentru FCSB, care a urcat pe locul 2 în Liga 1, la 3 puncte în spatele liderului Universitatea Craiova. Podiumul este completat de CFR Cluj, care are 3 puncte mai puțin decât FCSB, aflată la a 4-a victorie consecutivă.
Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
IERI LA 05:37
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
21/09/2021 LA 09:36