Chindia a avut prima mare ocazie a meciului disputat la Giurgiu, pe stadionul Astrei. Dulca a trimis un șut puternic către poarta lui Andrei Vlad, dar portarul FCSB-ului a intervenit fără probleme.
Apoi, trupa lui Toni Petrea a început să pună presiune din ce în ce mai mare la poarta Chindiei, iar Iulian Cristea a deblocat tabela în minutul 23. Fundașul "roș-albaștrilor" a reluat în plasă din careul mic, după centrarea expediată de Moruțan.
Mingea a trecut pe lângă goalkeeper-ul Aioani, iar fundașul FCSB-ului a înscris cu ceva noroc, deși poziția era ideală.
Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
26/05/2022 LA 04:52

FCSB a câștigat meciul cu Chindia și s-a apropiat la 3 puncte de liderul Craiova

Vînă și-a încercat și el norocul cu un șut de la distanță, dar n-a nimerit cadrul porții. Oaspeții și-au dublat avantajul după aproape o oră de joc, prin Florin Tănase. Căpitanul FCSB-ului a finalizat cu piciorul stâng, de la marginea careului, iar șutul pe jos l-a păcălit pe Aioani.
Tănase a ajuns la golul cu numărul 7 în acest sezon, egalându-l în topul golgheterilor pe colegul Dennis Man.
FCSB a fost foarte aproape să înscrie și golul 3 în minutul 64, dar pasa lui Cristea către Man a fost interceptată de Fomba, care și-a salvat echipa de la o fază iminentă de gol. Man și Buș au mai ratat două ocazii până la finalul partidei.
S-a încheiat 2-0 pentru FCSB, care a urcat pe locul 2 în Liga 1, la 3 puncte în spatele liderului Universitatea Craiova. Podiumul este completat de CFR Cluj, care are 3 puncte mai puțin decât FCSB, aflată la a 4-a victorie consecutivă.
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10