FCSB profită de pauza internațională, generată de meciurile echipei naționale, pentru a pune la punct detaliile care nu au funcționat în ultima perioadă. Roș-albaștrii nu au reușit o partidă prea reușit azi contra Astrei Giurgiu, ultimul loc din liga secundă, o formație în pragul falimentului.
Totuși, disputa jucată la baza de pregătire de la Berceni a fost câștigată fără emoții de FCSB și, în plus, Florin Tănase a revenit cu gol.
CITEȘTE ȘI:
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
LOVITURĂ DE TEATRU: NOII PATRONI AI LUI NEWCASTLE NEGOCIAZĂ CUMPĂRAREA UNUI CLUB GIGANT AL EUROPEI

Florin Tănase, revenire după aproape o lună și jumătate

Accidentat în partida cu CFR, de la finalul lui august, Florin Tănase părea că va absenta până în noiembrie. Cel puțin astea au fost primele previziuni ale medicilor.
Dar corpul mijlocașului ofensiv a răspuns perfect la tratament, astfel că în acest moment liderul roș-albaștrilor e din nou apt de joc. El a fost titular în confruntarea cu Astra și chiar a marcat, în debutul partidei cu giurgiuvenii (minutul 3).
Celălalt gol al echipei lui Edi Iordănescu a purtat semnătura lui Oaidă. Interesant e că mijlocașul a punctat tot în minutul 3, dar în repriza secundă (48).
Revenirea lui Florin Tănase are o importanță deosebită pentru FCSB, în contextul în care el s-a tranformat în liderul incontestabil al echipei. Sezonul trecut a reușit 19 goluri și 4 pase decisive în 26 de meciuri de campionat (sezonul regulat), pentru ca în actuala stagiune să înceapă la fel de promițător: 3 reușite și 2 assisturi în 7 partide.
Echipa lui FCSB, în amicalul cu Astra, scor 2-0
  • Straton - Val. Creţu, Haruţ, I. Cristea, Ov. Popescu - Oaidă, D. Olaru, Fl. Tănase - Val. Gheorghe, Dumiter, M. Tănasă.
În repriza a doua au mai intrat: Andrei Miron, Paulo Vinicius şi Ştefan Moraru.
Pentru FCSB urmează partida cu Mioveni, de pe teren propriu, din etapa a 12-a. Confruntarea va avea loc la Buzău.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11